Opel Astra Sedan'cıların SAYFASI

Benzinli mi dizel mi kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Astra sedan 1.3 cdtı için özellikle yokuşta çok sıkıntı çekildiği belirtilmiş.Sprintbooster ( Gaz pedalı sinyal hızlandırıcı )deniyen varmı hiç.Özellikle yokuşlarda pedalın tepkisini aniden gösteriyor.Herkes yokuşta kalkış anında gaz ayarlayamamaktan bahsediyor.Böyle bi sorun yaşarsam mutlaka taktırıcam.

Astra sedan 1.3 cdtı için özellikle yokuşta çok sıkıntı çekildiği belirtilmiş.Sprintbooster ( Gaz pedalı sinyal hızlandırıcı )deniyen varmı hiç.Özellikle yokuşlarda pedalın tepkisini aniden gösteriyor.Herkes yokuşta kalkış anında gaz ayarlayamamaktan bahsediyor.Böyle bi sorun yaşarsam mutlaka taktırıcam.

Yaşamazsın;):)

Bişey olcağını sanmıyorum inşalah olmaz :) Kendi opel servisimizde var takipteyim herşeyi :)

Sprintbooster ( Gaz pedalı sinyal hızlandırıcı ) ...bu nedir? ilk defa duydum...ne işe yarar? nereye takılır? bu arada hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız...

2003 model ve üzeri bir cok aracta gaz teli bulunmamaktadır, gaz telinin yerini basit anlatımla aracın boğaz kelebeğine sinyal gönderen bir potansiyometre almıştır. Sprint booster otomobilin gaz pedalı sensörü ile beyin ve boğaz kelebeği arasındaki sinyal transferini hızlandırarak aracınızın gaza daha tepkili olmasını sağlayan mucizevi bi parçadır.
Yani düşük devirlerdeki hantallık bitiyor.3 Sürüş moduda sağlıyor kullanıcıya.Normal,Spor,Race anlıyacağınız 0-100 arasındaki saniyeler düşecek.
Daha fazla bilgi için videoları izliyebilirsiniz.

teşekkür ederim..bu konuyu google da arattırınca vw cilerin sayfasına denk geldim..zaten pek sonuç bulamadım..yalnız b-fast diye bir ürün adı geçiyordu vw forumunda.aynı işi yapıyor....kullanan da var..memnun olmayıp söktürende..fiyatıda 475 tl idi galiba...özellikle şehiriçi kullanımda zorluk yaşanabileceğinden bahsediliyordu...astralarda kullanana rastlamadım hiç...

Nasılız :)

Günaydın sedancılar:)

Tünaydın kardeş, nasılsın?

Geri