Opel Astra Sedan'cıların SAYFASI

Benzinli mi dizel mi kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
o emniyet kemeri sinyali ve sesi ilk zamanlarda standart olarak her astrada(hb lerde) varmış, daha sonra Türklerden çok fazla şikayet gelince buraya gelen araçlardan iptal etmişler...

Son düzenleme:
o emniyet kemeri sinyali ve sesi ilk zamanlarda standart olarak her astrada(hb lerde) varmış, daha sonra Türklerde çok fazla şikayet gelince buraya gelen araçlardan iptal etmişler...

Bilgi için teşekkürler bende olmamasını tercih ederdim zaten:)

2. vites sorunu yaşayan arkadaşım.. dediğin gibi eğer arabayı boğarsan o sorun oluyo senin arabanla ilgili olduğunu sanmıyorum.. devrini iyi ayarlamak lazım sanırım... ben hantallaşmasına izin vermeden 1. vitese geçiyorum yoksa senin sorun bende de oluyor...

bugün izmirden aydın denizli tarafına doğru 2 tır opel gidiyordu...çoğunluk astra ve corsa...araçlar çok pisti ama....

bu arada aydın opel"e de uğradım...servis bölümünde astra j vardı bi tane ..siyah...sol önden hasarlı..valla kendi arabammış gibi üzüldüm....sahibine buradan geçmiş olsun....

bu arada aydın opel"e de uğradım...servis bölümünde astra j vardı bi tane ..siyah...sol önden hasarlı..valla kendi arabammış gibi üzüldüm....sahibine buradan geçmiş olsun....

Aynen benimde içim yanıyor öyle görünce:(

amerikan park için yardım etcek yokmu

Astra Sedan...

Arkadaşlar arabam bayiye inmiş :). Tahmini 1 hafta süre verdiler.Sabırsızlıkla bekliyorum.

Geri