Opel-Astra Vectra hakkında fikirleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
değerli fikirleriniz için teşekkür ederim vectra b2den kastınız benim dediğim gibi uzay kasa sanırım konfor harika tip harika iç hacim ilanlarda gördüğüm kadarıyla çok geniş zaten motor belli güçlü motoru var fiyatıda gerçekten cazip benimde kafamda yatan vectra yalnız açıkcası tam olarak lpg'de şehir içi kaç kuruş yakar kullanan abilerimden yanıt alırsam sevinirim.

Ayrıca opel'in kalitesi belli ve ustamda özellikle vectra al diyor sorunsuz başın ağrımaz diyor dediğim gibi sadece yakıt çünkü aile arabası olcak.

Son düzenleme:
Savaş abi değerli fikirlerin için teşekkür ederim şu andaki aracım şehir içi lpgde 225 civarı yakıyor 4 nokta enjeksiyonlu dediğim gibi güçlü ve konforlu olması en önemli aradığım özellikler vectra lpg'de ne yakar tahmini abi ve lpgde ciddi bir performans kaybı yaşarmıyım

Ve focus konusunda ne dersin abi 1.8 dizel bu arabalar nasıl bilgin varmı.
kardeşim ben sana şu kadar diyim benim 2000 model vectra 1.6 lpgli aracım konfor çok iyi memnunum serilik yönünden hantal diyolar ama 1.6 araba ne kadar giderse oda o kadar gidiyo performans kaybı hiç yok brc lpg var aracımda ve 7 liraya 51 km yol gittim buda 137 kuruşa denk geliyo bana sorarsanız mükemmel bi değer bu

Ortalama şehir içinde 220-240 kuruş, şehirlerarası 155-180 kuruş yakıyor.Litre bazında şehir içinde 10-11lt, şehirler arası 6.5,7.5 litre arası lpg tüketimi var.Detaylı ölçümler bu linkte>> http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=57746

Teşekkürler Vectrada karar kıldım zaten kafamdaydı siz Opel kullananlarında onayını aldıktan sonra tam anlamıyla kafam yattı herkeze teker teker teşekkür ederim değerli fikirleriniz için..

focustan bahsetmişsin 1.8 TDCİ gayet güzel ve ekonomiktir... vectranın yerını tutarmı bilmem... vectrada karar kılmışsın inşalla beklentini karşılar... şimdiden kazasız belasız sürmeni dilerim...

Ford kullanan arkadaşlara sordum ve 1.8 dizeller tutulmamış çok sorunluymuş ve hatta o ara Ford garantiye bile almamış diye duydum tabi bu dediklerim focus mk1 yani ilk kasa 2003 modelleri

o kadar ayrıntılı bilemiycem ama gayet güzel bi görüntüsü var... vectranında var tabi... ama opel sonucta alman...

tercihleriniz iyi belirlemelisiniz uzun yol ağırlıklı kullanımda vectra, şehir içi astra

tam olarak lpg'de şehir içi kaç kuruş yakar kullanan abilerimden yanıt alırsam sevinirim.

99 model vectramla sürekli şehir içi kullanımda 50 tl lik lpg ile (PO : 1,77 TL litre fiyatı ) 205-225 km arası yol yapıyorum. Ortalama 220-240 kuruş yakıyor km de. Bakımlı bir vectra alırsan pişman olmazsın.

Geri