Opel-Astra Vectra hakkında fikirleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tercihleriniz iyi belirlemelisiniz uzun yol ağırlıklı kullanımda vectra, şehir içi astra

Astranın içi dar geliyor bana bizimde aile olcağı için birde vectranın güçlü motoru ve konforuda 10 numara olduğu için vectra almaya karar verdim.İllaki astrada iyi arabadır ama kafama yatan vectra oldu bu arada 1.77 tl gaz ile ortalama 230 kuruş yakıyorum demişsiniz burda 1.94 tl lpg demekki 270 kuruş civarı yakar buda gayet normal bugun bir şahin doğan bundan fazla yakıyosa vectra gibi bir arabaya çok normal

Dizel kesinlikle düşünmüyorum belki yakıt olarak iyi ama motor çabuk bitiyor özellikle bu konuda sanayidekilere sordum dizel sana yaramaz dediler onun için benzinli tabi +lpg

Vectrada kafamı kurcalayan tek şey hep km çok yüksek mesela 150 binden aşağı vectra yok bu biraz düşündürüyor.

Son düzenleme:
opel, ford'a göre daha sert araçlar üretiyor ve değerlendirmelerini iyi yap derim. hiç yoktan mesela arkadaşım ford focus ile şehir içi kasislerden 30la geçerek GUP GUP diye ses gelen aynı yerden ben opel astra'mla 20le zar zor geçiyorum ki geçerken bile korkuyom :) bi defa 30la geçeyim dedim aklımı fikrimi kaybediyodum. ben senin yerinde olsam mondeo'ya terfi ederim. opel'e kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın..

Zaten ya opel yada ford tercihim olur abicim mondeo benim kafamdada vardı 2000 ghia 11 bin tlye alcaktım otomatik vitesdi full+fulldu ama caydım çünkü tutulmadı o modeller ve satamam diye vazgeçtim mondeo orta kasa yani 2004-2005 acayip pahalı zaten normal ford'un en lüks arabası binek tarzında focusa gelirsek mk1 ler çok sorunlu diye devamlı duyuyorum zaten geriye elime 3 seçenek kalıyor vectra astra fiesta yalnız bazı abiler yanlış anlamış ben fiesta derken 2004 -2006 arası modellerini kastetttim sanırım siz 2000 modelleri küçük olanları anladınız.

Kısaca alcağım araba maxımum 17-18bin tl olcak.

Son düzenleme:
150.000 km ne biliyim alman arabası bu sonuçta... en cok alman arabalarına güvenirim gecen bi mercedes gördüm 914.000 km de dedim bu arkadas nasaya calısıyo heralde aya gidip geliyo her gun... ha opel mercedes deil olamazda ama yinede 250.000 km 300.000 km yı rahatla görür gibime geliyo bilmiyorm artık...

Görür o konuda şüphe yokta ondan sonra nasıl satacaz :)

Görür o konuda şüphe yokta ondan sonra nasıl satacaz :)

Her kör satıcının,topal bi alıcısı diye bi söz vardı.(Tam olarak böyle mi bilmiyorum.:D)

Aracınıza abartı bir fiyat istemedikten sonra,araba her şartta satılır elde kalmaz..

Ben Astra derim,öyle özel bir sebebi yok. :) Astrada gayet konforlu bi araç..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-hatasiz-2007-model-opel-astra/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-memurdan-astra-1-6-cd-hb/detay?

Burak yalnız bütçem maxımum 17 bin tl civarı dediğin arabalar gayet güzel ve modelide çok iyi 2.cisi zaten bizim memleketten ama o fiyatlar beni şu anda biraz zorlar belki pazarlıkla o arçları 17.500e falan getirirsem hemen atlarım zaten.

Birde anlamadığım 2007 model astra 18.500de 2000 modeli nasıl 19.750 ne özelliği varda 2000 modeli bu kadar pahalı.

her trenin bi yolcusu vardır diyo abi herald :)... dogru aslında satılır bi şekilde araç...

illaki satılır opel sonuçta ama şimdi 150bini devirmiş bir arabanın sorunları çok çıkar düşüncesindeyim ama uzay kasa vectradanda vazgeçemiyorum napcam bilmiyorum :(

Geri