Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Muhtemelen ses sisteminde paket farkı yok...essentia lardada 6 hoparlör var. bende memnunum valla ses sistemi değilde belki 1 sene sonra falan ekran koyarım dvd falan :) Vallaha pazartesi bende APP siparişi veriyorum...Yerim mühürünü vermeyecem 130 tl 50TL ye alcam 2 tane :)

Ver tabi kardeşim ya geç bile kaldın sen app siparişi vermekte :) ben aracı aldıktan uç hafta sonra app sipariş ettim :D DVD konusunda bende çok istekliyim ama uygun fiyatlı olanı lazım bana servisinden almaya kalksan dünya bir para replika alsan adi çin malı onlarda ne olacak bilmiyorum valla

:rakir::rakir::rakir:
Ver tabi kardeşim ya geç bile kaldın sen app siparişi vermekte :) ben aracı aldıktan uç hafta sonra app sipariş ettim :D DVD konusunda bende çok istekliyim ama uygun fiyatlı olanı lazım bana servisinden almaya kalksan dünya bir para replika alsan adi çin malı onlarda ne olacak bilmiyorum valla

Abi vallaha kendimi toparlayınca necvox olacam 1000 liraya mis gibi opel bayileride aynısını takıyor corsalara navigasyon dvd li versiyon...
Pazartesi yada salı günü OPC Logolu ve nürburgring tshirtlerimde geliyor :)
Bugünde mis gibi yıkadım kendim arabamı yakında temizlik seti kuracam kendime 8 litre tazyikli su deposu bile alcam :) 1 ay sonra coşacağım :)

Muhtemelen ses sisteminde paket farkı yok...essentia lardada 6 hoparlör var. bende memnunum valla ses sistemi değilde belki 1 sene sonra falan ekran koyarım dvd falan :) Vallaha pazartesi bende APP siparişi veriyorum...Yerim mühürünü vermeyecem 130 tl 50TL ye alcam 2 tane :)

ben sahibinden temizisplaka adlı kullanıcıdan aldım toplam 50 lira... kardeş :))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hepinizin plakasını vericem memura. dicem bunlar app filan yapmışlar geziniyorlar
:sopa::sopa::rakir::rakir::sulanma::sulanma:

hepinizin plakasını vericem memura. dicem bunlar app filan yapmışlar geziniyorlar

bi tur isterken iyiyydi.. unuttun o günleriii

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bir tur isterkenmi? ıyyy!! utandım kendimden. bir tur istemişmiyim senden arabanı?
her nekadar ben hatırlamasamda :D

Aramızda casus varmış meğersem :D artık her ay kapımıza saçma sapan cezalar gelir yok kırmızı ışıkta geçme yok yasak yere park :D Hep bu casusun yüzünden bunlar

:rakir::rakir::rakir:

Abi vallaha kendimi toparlayınca necvox olacam 1000 liraya mis gibi opel bayileride aynısını takıyor corsalara navigasyon dvd li versiyon...
Pazartesi yada salı günü OPC Logolu ve nürburgring tshirtlerimde geliyor :)
Bugünde mis gibi yıkadım kendim arabamı yakında temizlik seti kuracam kendime 8 litre tazyikli su deposu bile alcam :) 1 ay sonra coşacağım :)

Tshirtleri nereden aldıysan bende istiyorum kıskanırım sonra bak :D Aracım ve ben uyumlu olmak zorundayız biliyorsun

1000 lirada çok para be hocam navigasyonu söküp evemi çıkaracan sanki :D

isteyen varsa ben burdan kargolayabilirim arkadaşlar. biz t.shirt basıyoruz. otelde :D
hatta tshirtü kendiniz alın gönderin bana. ben basıp gönderirim size. böylece beden ve kalite sorunları yaşamamış oluruz.

Geri