- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha Ulen valla biran biri benim arabamı çalmış şehirde turluyor diye düşündüm :rakir: :rakir: :rakir:
Şahane olmuş kuzen , görüntü 10 numara Birde hava filtresi takalım sana seste 10 numara olsun :maden:
Vay kuzen 10 numara olmuş nürburgring stickerı Güle güle kazasız belasız kullanasın valla benim aracın filtre sesini duyanda gerçek OPC sanıp yol veriyor giderken filtre motordan büyüktü gördüysen eğer
Bu arada nereden temin ettin bu stickerı bende istiyorum yalnızca OPC olmak yetmez OPC Nürburgring Edition olmak lazım
Kuzen elimde tasarım vardı... Bugün araç yıkamak için şampuan almaya gittiğimde sanayiide reklamcıya yaptırdım ve taktık hemen... Üst tarafı boşluk bıraktım çünkü oraya OPC Logosu alıcam sinyallere çerçeve ve modifiyemi bitircem...Pardn birde sonra plesiglasstan özel plakalık yaptırcam
Bence arka stoplara kırmızı transparan folyo muhakkak çektirmelisin beyaz arabaya kırmızı stoplar çok feci yakışıyor
Peki kaça çıkarttı reklamcı stickerı
Kuzen 15 TL'ye halletti valla reklamcı...Ben kırmızıdan ziyade açık apçık siyah atayım diyorum :rakir::rakir::rakir::rakir:
Siyah gitmez be kuzen boğar o arabayı bence hadi araç siyah veya bendeki gibi mavi olsa neyse ama beyaz araca kırmızı harika duruyor böyle kan kırmızısı olacak sinyal lamban amerikan araçlarındaki gibi kırmızı yanacak yakınca :rakir: