Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Kuzen ATAS üsürnleri aldım. cumartesi parlattım arabayı... 300 km yol yaptım... sonra aşırı bir sağnak yağmur arkasından güneş ve toz gördü... Bu akşam işten geldiğimde o kadar temizdiki hızlı cila s kaydırıcı etkiye sahip olduğundan arabanın üstünde çamur yapacağına kirini pasını tekrar akıtmış çok memnun oldum çook :)

Doğrudur ama ben bu cehennem sıcaklarında arabaya o kadar vakit ayıramıyorum işte kuzen ancak yıkama işini yapabiliyorum ama bu aralar kesin bir boya koruma düşünüyorum araca boya sanki hafiften matlaşmaya başladı gibi :D

Doğrudur ama ben bu cehennem sıcaklarında arabaya o kadar vakit ayıramıyorum işte kuzen ancak yıkama işini yapabiliyorum ama bu aralar kesin bir boya koruma düşünüyorum araca boya sanki hafiften matlaşmaya başladı gibi :D

Ben boynuma asıyorum bir havlu yapıyorum bu sıcaklarda yolda yürümek zoruma gidiyor ama arabaya yapıyorum :)

Arka plandaki nürburgring logoyu atıyorum arabadan... bir istanbul'lu olarak İstanbul Park Logom yakında arka bagajda :)
Ama nürburgring haritasının ve yazısının olduğu oto kokularım yolda :)

bunun kırmızı gelcek daha kibar bu :)

Ekli dosyalar

• n9frs.webp
    n9frs.webp
    29 KB · Görüntüleme: 14
Ben baskı konusundan bahsetmiştim ama bak bu konuyuda unutmuşum :)

Kanka peki sence 3,5 cm yay taksam
1. Rahatlıktan çok mu ödün veririm..
2. rahatlığı geçtim arkaya 3 kişi otursa lastik sürtme yapar mı? çok iner mi araba?
3. bu yay olayında kafamda deli sorular :)

Kanka peki sence 3,5 cm yay taksam
1. Rahatlıktan çok mu ödün veririm..
2. rahatlığı geçtim arkaya 3 kişi otursa lastik sürtme yapar mı? çok iner mi araba?
3. bu yay olayında kafamda deli sorular :)

1. -
2. -
3. Benim arabayla bir tur :)

Geri