Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Kuzen Allahtan büyük hasar yok ufak bir boya çatlaması var üstünde ama marşpiyer bütün... bantlarıda herhangi bir atma hapmasın diye yaptım...
Yarın akşam siyah silikon ile tekrar yapıştırıcam ve uç noktalardan vida takıcam. Aslında son zamanlarda bende umursamıyorum Olcay'ım...
Napalım oldu böyle bir şey sabah sabah görünce insan sinirleniyor...
Çocuklarında oynayacak alanı kalmadığından arada böyle ufak tefek şeyler olacak gibi. allah beterinden saklasın. demekten başka bir şey yok

Gecmısolsun sorun etmeyın artık hıcbıseyı takmıyorum ıstedıgım yere denk geldıgınce park edıyorum , ısteyen 2 hamlede gecsın umurumda degıl , cocukların ortasına bırakıp gıdıyorum ve arabama artık hıcbısey olmamaya basladı , en son gectıgımız ay cok sakınmamın sonlanmadıgı zamanlarda , tavandakı celık bara bırısı neyle vurduysa yamultmıs atmıs , nazarlık dıye bıraktım , yapacak bısey yok , otoparkın yoksa katlanacaksın ;) Artık sakınmıyorum dalıyorum heryere , yemısım kasko bosunamı var boyatır gecerım komple...

Olcay'ım bu arada iyi ki yazdın senin imzandaki sözü ne zaman okusam keyfim yerine geliyor gülmekten alamıyorum kendimi

Ya gündüz farlarının tonu normal farlarımdan farklı...bunu aynı ton yapmak istiyorum nasıl bir ampul kullanmam lazım....

Ya gündüz farlarının tonu normal farlarımdan farklı...bunu aynı ton yapmak istiyorum nasıl bir ampul kullanmam lazım....

Kuzen aynı ton onlar merak etme farlar çok daha güçlü yandığı için tonlar farklı gelebilir yoksa ikiside gündüz renginde :)

Ama yok benim araçtaki gibi turuncu yapayım dersen git bir tane oto aksesuarcıya iki adet turuncu renk dipsiz T20 model çift duylu ampul istiyorum de ampülleri aldıktan sonra kaputu aç farın arka kısmında en üst köşede küçük bir plastik kapak olacak o kapağı çevirerek çıkar ve eski ampülü çıkarıp yerine yeni aldığın turuncu ampülleri tak , sonuç harika ! :cool:

Takma , sökme işlemi çok basit hiç servise gitmene gerek yok ben kendim hallettim zaten , ampül yerine oturduğu zaman tık diye bir ses gelir oradan anlarsın zaten bir sorun olmadığını

Arıza lambası filanda yakmaz aynı tip ve aynı model ampül olduğu için değişen tek şey ampül camının rengi

Kuzen aynı ton onlar merak etme farlar çok daha güçlü yandığı için tonlar farklı gelebilir yoksa ikiside gündüz renginde :)

Ama yok benim araçtaki gibi turuncu yapayım dersen git bir tane oto aksesuarcıya iki adet turuncu renk dipsiz T20 model çift duylu ampul istiyorum de ampülleri aldıktan sonra kaputu aç farın arka kısmında en üst köşede küçük bir plastik kapak olacak o kapağı çevirerek çıkar ve eski ampülü çıkarıp yerine yeni aldığın turuncu ampülleri tak , sonuç harika ! :cool:

Takma , sökme işlemi çok basit hiç servise gitmene gerek yok ben kendim hallettim zaten , ampül yerine oturduğu zaman tık diye bir ses gelir oradan anlarsın zaten bir sorun olmadığını

Arıza lambası filanda yakmaz aynı tip ve aynı model ampül olduğu için değişen tek şey ampül camının rengi

O zaman turuncu yapska iyi olacak heee :)

Öncesi Sonrası Olarak çekmek isterdim ama olmadı aklımdan çıktı bir de iç detay almayı unutmuşum...
Aracıma geçtiğimiz hafta Erdem Boya'dan Atas ürünleri aldım. Özellikle Yağmur Kaydırıcılı Hızlı Cilanın uygulaması ve akabinde yağan yağmurda kaydırıcılığı memnun ediciydi. Jant temizletici fiyatına göre üst düzey daha pahalı ürünlere hiç gerek duymam bundan sonra... Lastik parlatıcı mat bir görüntü sevenler için yeterli ancak Carpex Lastik Partlatıcı daha iyiydi.
İç akşam için kullanılabilen VİNET Çok çok güzel... iki fıs ve bezle silme sıfır toz ve sonrasında tutma gerçekten hoş bir görüntü veriyor içeriye... Motor temizleyiciyi ufak bir alanda uyguladım ama resimleri yok detay uygulama henüz denemedim onda... video nun çözünürlüğü iyi olmadığından koymadım buraya yağmur kaydırıcı için...
Şimdi kuzu postu yıkama eldiveni falan alıcam.. Sonrasında nxt wax alıp onu deneyeceğim... bütün ürünleri sırayla denediğimde bakalım nasıl sonuç olacak?

Ekli dosyalar

• 20130615_152839.webp
    20130615_152839.webp
    58.3 KB · Görüntüleme: 2
Bagaj fotoğrafını görünce , bi an benim bagaj mı diye bakmadım değil :) . Bu arada senin bijon kapaklarına ne oldu ?

Bagaj fotoğrafını görünce , bi an benim bagaj mı diye bakmadım değil :) . Bu arada senin bijon kapaklarına ne oldu ?

Kanks biliyorsun marşpiyeri haşat etmişlkerdi onu geri takarken arka lastiği sökmek zorunda kaldım.. Kapaklarıda aldım... Daha sonra yerine taktım ama sonradan farkettim hepsi gitmiş... Böyle durması sıkıntı olamz heralde 15000 bakımda tekrar alıcam oraya bir set... geçen gittiğimde söylemeyi unuttum :)

Kuzennn yine parlatmışsın makineyi :) eline koluna sağlık

Kuzen ATAS üsürnleri aldım. cumartesi parlattım arabayı... 300 km yol yaptım... sonra aşırı bir sağnak yağmur arkasından güneş ve toz gördü... Bu akşam işten geldiğimde o kadar temizdiki hızlı cila s kaydırıcı etkiye sahip olduğundan arabanın üstünde çamur yapacağına kirini pasını tekrar akıtmış çok memnun oldum çook :)

Geri