- Konuyu Başlatan
Kanka yemeden içmeden değil... kafanda deli sorular... 15000 bakımdan sonra şöyle diyorum bana bir hava filtresi sonrada kumandalı bir egsoz mı yapsak ?Sen ne yiyip , ne içiyosun bakiim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka yemeden içmeden değil... kafanda deli sorular... 15000 bakımdan sonra şöyle diyorum bana bir hava filtresi sonrada kumandalı bir egsoz mı yapsak ?Sen ne yiyip , ne içiyosun bakiim ?
Kanka yemeden içmeden değil... kafanda deli sorular... 15000 bakımdan sonra şöyle diyorum bana bir hava filtresi sonrada kumandalı bir egsoz mı yapsak ?
Duymak için bas sonra araba çok yakmaya başladı de
Oğlum dün hanıma diyorum ki yay takıcam diyorm... hayır taktırmam bende kullanıcam diyor... ya onu ben sırf yere yaklaşsın diye takmıycam diyorum..
tabi diyoo yolu daha iyi tutsun biraz basalım diyorsun egsozda takacan mı bacağın kadar dedi...şok geçirdim oğlum....
sonra baktım varex 1200 + KDV hava filtresi kiti: 300 kağıt sonra dedim keşke bir üst paket alsaydım arabayı
15000 den sonra yapcaz bir şeyler artık
Yenge yıkmış ortalığı
Veriyim benim egsozu
Filtreyi de Murat' dan alırsın tamam oldu
Kanka bende onu istiyorum hava filtresi ve egsoz yaptım mı tüm ümraniye baksın istiyorum inlesin ortalık isyiorumVermem filtremi İlgi mıknatısı oldu DeDe . Anladın sen oni
Yenge yıkmış ortalığı
Veriyim benim egsozu
Filtreyi de Murat' dan alırsın tamam oldu
valla fena ayar verdi bütün gün egsozlu corsa videosu gönderiyorum kanka peki diyorum orjinal amortisörlere 3.5 yay taksam verim nasıl olur?
Bunu gorusup konusalim.
Bencede yay olayına babamdan bir küfür yedim bugün aklım şaştı.. yay takcam arabaya dedim... daha ne kadar incek böyle bile insan panikliyor üzerindeki şeylerle dedi...sonra küfürü geldi ortalarında bayılmışım
Bugün ampülleri turuncu yaptım foto koyarım yarın...
geriye kalanlar:
Kol dayama
sis farı
egsoz ucu ( 15000 den sonra kumandalı mı alsam diyorum )
aynaların turuncu yapılması
aşağı çekme durumu burada çok soru işareti var