Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Kanka yemeden içmeden değil... kafanda deli sorular... 15000 bakımdan sonra şöyle diyorum bana bir hava filtresi sonrada kumandalı bir egsoz mı yapsak ? :)

Duymak için bas sonra araba çok yakmaya başladı de :D

Duymak için bas sonra araba çok yakmaya başladı de :D

Oğlum dün hanıma diyorum ki yay takıcam diyorm... hayır taktırmam bende kullanıcam diyor... ya onu ben sırf yere yaklaşsın diye takmıycam diyorum..
tabi diyoo yolu daha iyi tutsun biraz basalım diyorsun egsozda takacan mı bacağın kadar dedi...şok geçirdim oğlum....
sonra baktım varex 1200 + KDV hava filtresi kiti: 300 kağıt sonra dedim keşke bir üst paket alsaydım arabayı :)
15000 den sonra yapcaz bir şeyler artık :)

Oğlum dün hanıma diyorum ki yay takıcam diyorm... hayır taktırmam bende kullanıcam diyor... ya onu ben sırf yere yaklaşsın diye takmıycam diyorum..
tabi diyoo yolu daha iyi tutsun biraz basalım diyorsun egsozda takacan mı bacağın kadar dedi...şok geçirdim oğlum....
sonra baktım varex 1200 + KDV hava filtresi kiti: 300 kağıt sonra dedim keşke bir üst paket alsaydım arabayı :)
15000 den sonra yapcaz bir şeyler artık :)

Yenge yıkmış ortalığı :D
Veriyim benim egsozu :D
Filtreyi de Murat' dan alırsın tamam oldu :)

Bunu gorusup konusalim.

Bencede :) yay olayına babamdan bir küfür yedim bugün aklım şaştı.. yay takcam arabaya dedim... daha ne kadar incek böyle bile insan panikliyor üzerindeki şeylerle dedi...sonra küfürü geldi ortalarında bayılmışım :)

Bugün ampülleri turuncu yaptım foto koyarım yarın...
geriye kalanlar:
Kol dayama
sis farı
egsoz ucu ( 15000 den sonra kumandalı mı alsam diyorum )
aynaların turuncu yapılması
aşağı çekme durumu burada çok soru işareti var :)

Bencede :) yay olayına babamdan bir küfür yedim bugün aklım şaştı.. yay takcam arabaya dedim... daha ne kadar incek böyle bile insan panikliyor üzerindeki şeylerle dedi...sonra küfürü geldi ortalarında bayılmışım :)

Bugün ampülleri turuncu yaptım foto koyarım yarın...
geriye kalanlar:
Kol dayama
sis farı
egsoz ucu ( 15000 den sonra kumandalı mı alsam diyorum )
aynaların turuncu yapılması
aşağı çekme durumu burada çok soru işareti var :)

Kuzen yenge bu gidişle seni balkondan aşağı atacak valla :D şaka bir yana 1.2 motora filtre filan taktırayım deme bence hoş kaçmaz ama egzoz konusunu iyi araştır derim vanalı egzozda aracın manifolt ve egzoz sistemlerindeki garantisi tamamen devre dışı kalıyor . Bence ses olayına pek girme dediğim gibi 1.2 den fazla birşey bekleme seste ama görsellik açısından canının istediği her şeyi yap :rakir: :D

Geri