- Konuyu Başlatan
Peşin fiyatına taksit yapabilirim
:sulanma::maden::maden: hayırdır sökcen mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peşin fiyatına taksit yapabilirim
Yok ya arabanın değil tamponunda delik ön tarafı komple söküp hava filtresi koysam sesten başka bir şey vermem... ben eğer egsoz ve filtre işine gireceksem gerçekten yararlı olmasını isterim... bekleyeceğim ya OPC Egsoz alıcam hiç uğraşmayacağım. yengeni ikna edemediğim için konuyla ilgili nakit akışını durdurdu ama ben biriktircme alıcam azmettim
:sulanma::maden::maden: hayırdır sökcen mi ?
Ön tarafı komple söküp , filtreyi koysan sesten başka bişi alamayacağını nası bilebiliyosun ? Bu şekilde after & before dyno yada farklı bi ölçüm sistemi ile denememi yaptın ?
Sökmem sanmıyorum
Taksit yapılabilir almak istersen.
Sen neden bana atar yapıyorsun.. yapmadıık yapanların makalelerini okuduk kardeşim...
sen neden filtre durumu söz konusu olunca atarlanıyoon? :maden::maden::maden::maden::rakir::rakir:
Atar yaptığım yok Abi . Yazdıklarından ; denenmiş , yapılmış ve sonuç alınamamış bi sonuç çıkıyodu . Bende sormak istedim ölçümler dahilinde bişiler mi yapıldığını sadece . Çok çok kısacası filtre konumlandırmasında bile bu şekilde bi uygulamaya gidebilecek olan , filtre boru ' larını doğru materyallerden seçmeyi ve motor sıcaklığından absorbe etmeyi , kıvrımlarını doğru açılar şekilde yapmayı , filtre kutu ' sunda çeşitli revizyonlar yapmayı ve gerekli ecu müdahelesi ile bu olaylardan güç çıkarmayı amaçlar sanki , en basit sıralaması ile . Tabiki bunların tamamında , doğru güç test ' lerini doğru şekilde yaparak sonuçları sadece laf üzerinde değil , ispat yöntemi ile hem kendi , hemde sonuçları öğrenmek isteyenler için yapması daha doğru olur gibi . Ayrıca , bence bu filtre konusu iki ucu açık bi konu . Yapılmış yanlış uygulamalarla güç alanlarda oldu , tahmin edeceğin gibi aksine güç kaybı yaşayanlarda . Bu bakımdan , sonucu tam olarak + yada - şeklinde yorumlamamak adına , bahsettiğin gibi bi konum sonucu güç alınıp alınamadığını görüp , görmediğini sormak istedim sadece ...
Ben başka hangi filtre durumu söz konusu olan bi konuda , senin tabirin ile atar yaptım Abi ?[/QUOTE
Kanka atarı benle ilgili yapmadın mevzuyu hatırlatırım sana... ileride filtre takacağım zaman yapışıcam yakana bu arada bizim arabalarada oluyormuş hız sabitleyici servis müdürü 3-4 araca taktıklarını iletti.
Kanka atarı benle ilgili yapmadın mevzuyu hatırlatırım sana... ileride filtre takacağım zaman yapışıcam yakana bu arada bizim arabalarada oluyormuş hız sabitleyici servis müdürü 3-4 araca taktıklarını iletti.
Hatırladım oni O atar ' mıydı Allah aşkına . Bildiklerimi seve seve aktarmak , bilmediklerimi yada eksik olduğum yanları da seninle birlikde araştırmak yada öğrenmekden mutluluk duyarım Abi . Hız sabitleme konusunada gerçekden çok sevindim bu arada ...
Alican diyorki sen parçaları el gel ben takarım hız sabitlemeyi ama garantiyi unut diyor Bu çocuğa imkan verilse corsa d kasa cosmo yartır olmayan paket yapar arabaya ama çocuğa destek verilmiyor