Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Bugun cuma :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen kanka ama haftaya havalar iyice bozmadan alır kahvemizi mis gibi her zamanki yerde ... sen model arabanı getircen mi yine ama yalnızca sen kullan biz izleyelim :dil::dil:

Mangal yapasim var benim orada :) Demin aklima geldi bu sefer goturmicem nan seni dedim :D

Mangal yapasim var benim orada :) Demin aklima geldi bu sefer goturmicem nan seni dedim :D

Hahaha BİM ciye söyle işlerini ona göre ayarlasın :)

bu arada varya o cam ürünlerinden o kadar memnunum o kadar memnunumki anlatamam süperdi o gün :)

Hahaha BİM ciye söyle işlerini ona göre ayarlasın :)

bu arada varya o cam ürünlerinden o kadar memnunum o kadar memnunumki anlatamam süperdi o gün :)
Bimci her daim hazir :)

O gunu bir de bana sor :) Tutumlu kullan devami yok... Sen memnun kaldiysan hakkaten ise yariyordur :D

O gunu bir de bana sor :) Tutumlu kullan devami yok... Sen memnun kaldiysan hakkaten ise yariyordur :D

Valla uzun yolda deneme fırsatım oldu özellikle köpük sıfır leke ve iz bırakıyor...
Çok çamurluda würth konsantre süper...
Ben arabayı yıkadıktan sonra önce su kaydırıcı özelliği olan hydrorep ile siliyorum camlar dahil sonra camlara köpüğü uyguluyorum mis mis :)

Valla uzun yolda deneme fırsatım oldu özellikle köpük sıfır leke ve iz bırakıyor...
Çok çamurluda würth konsantre süper...
Ben arabayı yıkadıktan sonra önce su kaydırıcı özelliği olan hydrorep ile siliyorum camlar dahil sonra camlara köpüğü uyguluyorum mis mis :)

Aynen yol icin idealler. Kopugun devamini bulmam lazim.

Geri