Opel Corsa D - 1.2 Essantia

Kuzen kulaklar bir harika olmuş dostum :D bende istiyorum ! :D

Nerede nasıl yaptırdın kaça yaptırdın bilgi verirsen sevinirim , tabi o hand wash only yazan şeydende istiyorum :D

Aynalar 3 farklı folyo ile yapıldı. Bizim burada bu işlere bakan bir yer tarafından. fotoların bazılarında ismi yazılı. Maliyet konusunda yapan yere göre değişebilir. bazıları yapmam deyi beni başından ble savdı. ama iş 3 farklı tonda yapmaya kalkınca özellikle usta bir el gerekli daha doğrusu zaman ayırcak bir usta gerekli. özel bir kesme bantı kullanıldı yapılırken. 2 ayna yapısı birbirinden farklı olduğundan açıları ayarlamak gerçekten yapanı ustanın maharetinde :) istanbulda olsan yaptırırdık hemen :)

hand wash only yazısı ile sağolsun sticker işleri yapan bir arkadaşım tarafından basıldı.

Ayna kapağı çıkarıldımı folyo takılırken yoksa direk üzerindemi yapıştırdılar ? Birde o 3 farklı folyoyu birbirinden ayırırken maket bıçağı ile çizmiştir büyük ihtimalle kapakta çizilme filan oldumu ? Gerçi kapak çizilse bile sorun değil 5 dakikada boyanır çözülür sorun fardaki derin falçata izlerinde

Bu arada fiyatı açık açık yazarsan sevinirim :)

Fiyat olarak 80 TL ye yaptırdım...
Folyolalar birbirinden falçata ile değil. Özel kesim bantıyla ayrıldı. O nedenle aynalarda falçata yada kesik izi yok :)
Kapaklar sökülerek içeriden başlayacak şekilde yapıldı. zaten aynalar üzerindeyken yapılması işçiliği direk etkiler.

Bayadır yazmamıştım :) Benim keçi 12650 KM ilk bakımına girer yarın :) vay vay baya km yapmışım ben yaa :)

Geçtiğimiz hafta sakin kullanım ölçüm sağladım.
Her ikisinde de 75 TL yakıt tüketimim oldu.
Birinde sakin ani hızlanmalardan uzak 2500 devir vites değişimleri. B
Bu arada kışın gelmesiyle sakin kullanımda bile tüketim değerlerimin arttığını düşüyorum.
Yakıt OPET 95 OKTAN
1. DENEME SAKİN KULLANIM:
Tüketilen Miktar: 15.6 Litre
Katedilen Yol: 243 KM
Yakıt Litre Fiyatı: 4,80
100 km'de Tüketilen Yakıt Miktarı: 6,420 LT
1KM YE ÖDENEN ÜCRET: 0,308
TOPLAM ÖDENEN: 74,88

Bayadır yazmıyordum.
Bayadır arabaya pek bir şey yapmadım. ancak ürünü tavsiye ederim. yıkama konusunda alican ile beraber deneme şansımız oldu Biraz tembel işi ama sonuçları gerçekten mükemmel. NANOLEX WASH COAT ürün ismi.
Yıkadıktan sonra basınçlı pompa yada foam lance ile uyguluyor ve tekrar duruluyorsunuz. İnanılmaz bir su iticiliği ve parlaklık var. Araba10 gündür yatıyordu halen tozu üstünde ama parlıyor yağmurda kullanıyorum çamut tutmuyor :)
Ve yıkamada şampuan kullanmak zorunda kalmıyorum artık sadece su :)
Yakında sislerimize kavuşacağız inş... euro nun artması herkes gibi bizide vurdu :) Yakında farklı bir bakış açısı olacak inş.

Uygulama videosu
https://www.youtube.com/watch?v=RBGVd1KclEY

Arkadaşımın arabasından direj yapılan çekim.
https://www.youtube.com/watch?v=wtqeEvt_oRo

Sticker spec. +5hp !

Tapatalk Pro

Geri