Opel Corsa D - 1.2 Essantia

En guzeli arabalari satalim :)

Tapatalk.

Kanki şuan opelin sitesine bakıyorum arabalar manyak gibi zam yemiş ama 1.2 motorlara yine njoy paket seçeneği gelmiş. Hız sabitlemeli arabalar. acaba bizimkilere güncelleme gelmiş midir? :)
Ve artık essentiaya bile cam tavan seçiliyor :)

Kanki şuan opelin sitesine bakıyorum arabalar manyak gibi zam yemiş ama 1.2 motorlara yine njoy paket seçeneği gelmiş. Hız sabitlemeli arabalar. acaba bizimkilere güncelleme gelmiş midir? :)
Ve artık essentiaya bile cam tavan seçiliyor :)

Ne yapacaklarini sasirmislar. Bcm farklidir unut sen yine o isi :)

Tapatalk.

Ne yapacaklarini sasirmislar. Bcm farklidir unut sen yine o isi :)

Tapatalk.

Valla çok fena donanımlar var... hatta essentia lara ısıtmalı aynayı std yapmışlar.

astra j lere kış paketi gelmiş falan filan ısıtmalı direksiyon koltuk...

harita paketleri donanımlar havalarda uçuşuyor :)

Valla çok fena donanımlar var... hatta essentia lara ısıtmalı aynayı std yapmışlar.

astra j lere kış paketi gelmiş falan filan ısıtmalı direksiyon koltuk...

harita paketleri donanımlar havalarda uçuşuyor :)

Bak simdi ayna olayini ekleyemezsem catlarim :D

Tapatalk.

Yani :) hehehe ama haftasonu uğramıştım benim bayiye fiyatlara baktım araba almak için kötü zaman daha da zam gelecek dediler. njoy corsa 41000 lira
essentia 36000 lira olmuş.

Sıfır araba almak bana hep mantıksız gelmiştir zaten :)
Hep geriye dönüş yapmak istemişimdir, sanırım öyle olacak :rakir:

Sıfır araba almak bana hep mantıksız gelmiştir zaten :)
Hep geriye dönüş yapmak istemişimdir, sanırım öyle olacak :rakir:
Valla ben düşeş geldi diye almıştım ama bundan sonra zor... :)

Gider ikini el alırım daha iyi TFSI olur 1.4 T olur atarım yazılımı komple egzozu hava filtresini bakarım keyfime :) en azından onlara bütçe çıkmış olur :)
Bak o zaman nasıl koşturacam seni :)

Dostum kaput maskesini nerden ve kacs aldiniz? Ben gecen gun kucuk bi kaza gecirdim. Kaputu boyatmak yerine cekisle duzelttirdim. Ufak da olsa siritiyor. Bu yuzden maskeeyle kamufule etmeyi dusununuyorum..

http://www.opelim.net/forums/opel-sohbetlerimiz/103276-kucuk-kaza.html

Merhaba;
Rica ederim. Biz Alican ile beraber kaput maskelerimizi Denizli'de yaptırmıştık geçen sene 60 TL kadar bir ücret ödemiştik ama piyasadaki ürünlerden gerçekten daha kaliteli. Karşılaştırma şansım olmuştu.
Şimdi telefonunu bulamadım ama araştırıyorum belki alicanda halen duruyordur :)

Geri