Opel Corsa d orjinal 16'' jant ile alçaltmak

Siyah detay gerekli, yaylar takildiktan sonra bakalim :) Leylekligi gorunce hic bir sey diyemedim :D

Tapatalk pro.

siyah detay gerekli, yaylar takildiktan sonra bakalim :) leylekligi gorunce hic bir sey diyemedim :d

tapatalk pro.

pazartesİ ne Çikacak İple Çekİyorum

Bu akşam yayları taktım

ön yayların farkı epeyce varmış

genç ustamız arabayı çıkartırken bi kare çektim

konfor korktuğum kadar kaybolmadı tabi artık arabayı pür dikkat kullanıyorum , eşim hızlandığımda yada sert döndüğümde korkardı bu akşam yolda hızlandım sert döndüm korkmadı ve virajda alışık olduğuma çok aykırı bir his verdi araç ,bu demek oluyorki araç artık daha güvenli bir his veriyor...
Şimdi sırada krom cam çıtası ve bas bağlatmak var sonra rüzgarlık düşünüyorum nasipse...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. İşte şimdi araba kendini göstermiş.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayırlı olsun. İşte şimdi araba kendini göstermiş.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkürler , sanayide 5 saat geçirdim çürüdüm resmen ama değdi sonunda, en çok hoşuma gidende artık eşimin yavaşla demiyecek olması :)

Teşekkürler , sanayide 5 saat geçirdim çürüdüm resmen ama değdi sonunda, en çok hoşuma gidende artık eşimin yavaşla demiyecek olması :)

maşallah güzel inmiş.rot ayarı yaptırmak faydalı diye biliyorum eğer yaptırmadıysanız bir kontrol ettirin en azından...

maşallah güzel inmiş.rot ayarı yaptırmak faydalı diye biliyorum eğer yaptırmadıysanız bir kontrol ettirin en azından...

Teşekkürler , bende rot ayarı yapılması gerek diye düşünmüştüm fakat oradaki genç ustalar gerek olmadığını söylediler , ama bi fırsatını bulursam kontrol ettirecem takriben kaça yapılır rot ayarı nekadar tutar?

Teşekkürler , bende rot ayarı yapılması gerek diye düşünmüştüm fakat oradaki genç ustalar gerek olmadığını söylediler , ama bi fırsatını bulursam kontrol ettirecem takriben kaça yapılır rot ayarı nekadar tutar?

mm de olsa bozulma vardır. Lastik ömrü için özellikle yaptırmakta fayda var. 30-40 liraya yaptırılır.
Bu arada güzel düşmüş.

Hayirli olsun abartili olmamis cuk oturmus denir buna :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Hayirli olsun abartili olmamis cuk oturmus denir buna :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Eyvallah teşekkürler , dediklerine göre 1 parmak daha düşecekmiş 1 ay kadar bir zaman içerisinde bende dedimki çok düşük olursa ayda bir gider lifte kaldırtırım 10 dakka bi çay içer dönerim :)

Geri