Opel Corsa d orjinal 16'' jant ile alçaltmak

Cok guzel olmuş cam çitasini kaçliraya yaptirdiniz nasil yapiştirdilar?

teşekkürler cam çıtasına 100 istedi pazarlıkla 60 a indirdim siyah silikonla yapıştırdılar, ustaya para vermek yerine çıtayı alıp kendiniz yapıştırın elinizin ayarı iyiyse, benim çıtanın biri biraz ayarsız (simetri konusunda hassas olduğumuda ekliyim)

3.5 cm yay daha ıyıdır ve daha konforludur . sızın jantlarınız 16 anladıgım kadarıyla arkaya birileri oturdugunda surtme problemı yasarsın ama benden sana bir tavsıye eger fazla kısı bınmıyorsa arabana gayet zevklı bir hale getırebılırsın . 5 cm lık yay daha cok dusurur benım aracta da 16 ınch jant var arkaya birileri oturdugunda 2 kısı otursa bile cok fazla surtme yapıyor

3.5 cm yay daha ıyıdır ve daha konforludur . sızın jantlarınız 16 anladıgım kadarıyla arkaya birileri oturdugunda surtme problemı yasarsın ama benden sana bir tavsıye eger fazla kısı bınmıyorsa arabana gayet zevklı bir hale getırebılırsın . 5 cm lık yay daha cok dusurur benım aracta da 16 ınch jant var arkaya birileri oturdugunda 2 kısı otursa bile cok fazla surtme yapıyor

Ben araca 17 jant taktım 40 yanak lastik eibach 5 cm yay arabama arkaya 4 kişi önde ön yolcu koltuğu 1 kişi ve bende dahil toplam 6 kişi bindik hiç sürtme olmadı 5 yay 17 jant 40 yanak lastik ne diyeceğimi bilemiyorum. ama konforu özlüyorum taka tuka her şeyi hissediyorsun, yoldan gelen tüm hareket hissediliyor.Görüntü olarak dahada alçak olsa dahada güzel olur o ayrı mesele :)
Yana marşpiyel tamponlarada karlık ek taktıracaktım ama yapmadım bu hali ile her sabah ofisimin parkına arabayı parketmek için gireceğim esnada ön tampon sürtüyor orjinal siyah ekden bahsediyorum , şimdi gidip evo lip vesayre alsam 140-100 lira civarı her sabah basacam kalayı o kaldırımı yapana eğimini verene projeyi çizene o yüzden böylece bıraktım :)

Geri