Opel Corsa d orjinal 16'' jant ile alçaltmak

Bencede araba güzel düşmüş. Bence hiç body kit işine girmeyin. Güzel bir spoiler ve farkların karartılması ile işlem sonuçlanır.
tatlı olmuş.

Teşekkürler , bende rot ayarı yapılması gerek diye düşünmüştüm fakat oradaki genç ustalar gerek olmadığını söylediler , ama bi fırsatını bulursam kontrol ettirecem takriben kaça yapılır rot ayarı nekadar tutar?

1 ay olmadı ben yaptıralı antalyada. pirelli bayisinde yaptırdım 30 lira aldılar. yapılmasında yada kontrolünde fayda var. illaki değişmiştir açıları...

Bencede araba güzel düşmüş. Bence hiç body kit işine girmeyin. Güzel bir spoiler ve farkların karartılması ile işlem sonuçlanır.
tatlı olmuş.

Spoiler arıyorum fakat antalyada uygun bulamadım , artık biraz daha araştırıp netice alamazsam internetten sipariş vericem ,burada uçuk fiyatlar istiyorlar şişirmişler... internete bakıyorsun verdikleri fiyatların çok altında miktarlara spoiler mevcut. Arka tamponun altındaki oval kısıma siyah kaplama siyah rüzgarlık ve far karartma düşünüyorum şu anda.Herhalde far karartmayla başlarım en uygunu o :) 30 liraya haloluyormuş.

Spoiler işi kolay nette sipariş verirsin antalyada hks otomativ var. MURAT Sana yardımcı olur. KEndisi burayada üye corsa sahibi sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi ile çekinmeden iletişime geç yönlendirecektir seni.

hayırlı olsun güzel olmuş böyle çalışmaları gördükçe banada yay taktıracaksınız yakında:)

Sen hala yay almadin mi :)

Tapatalk pro.

yok abi sensör işiyle uğraşıyorum şu anda kışortasına doğru anca h&r alırım:)

bencede çok güzel olmuş dediginiz islemlerde yapilirsa daha dikkat çekici olur

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

teşekkürler arkadaşlar , şimdi biryerle daha görüştüm 200-250 diyorlar boyalı spoiler için internette adam astarlısına 90 lira istiyor boyatsam oda 50 desek 140-150 olsun... 200-250 nedir! Ahhh ah istanbulda olmak vardı. Herşey elinin altında. Tabi orada olsam ozmanda yakıt parasını düşünmekten araca onu bunu takacağıma yakıt koyarım mantığına sahip olurdum heralde.

Dün babam kullandı benim aracı lastiklere çok hava basmışsın dedi ,araç zıplıyormuş :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:36 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 12:31 ----------

Spoiler işi kolay nette sipariş verirsin antalyada hks otomativ var. MURAT Sana yardımcı olur. KEndisi burayada üye corsa sahibi sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi ile çekinmeden iletişime geç yönlendirecektir seni.

Murat arkadaşımıza nasıl ulaşabilriim telefon numarası yada üye profilini linklermisin.

Hafta sonu Far karartma ,cam çıtası , cam filmi yaptırdım. cam çıtası jantın krom çemberini tamamlar, kapı koluna gerek yok diye düşündüm... Bir sonraki adım rüzgalık olur diye düşünüyorum.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:09 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:42 ----------

Resimler çok büyük olmuş herzamanki gibi telefondan çektim !

Geri