valla tamamen katılıyorum size herkesin kendine göre düşüncesi ve fikri vardır ortamı germeye gerek yok .hocam anlamadığım kimse opel hakkında konuşamayacakmı nedir ya ayıp herkesin görüşü ayrıdır herkes fikrinde özgürdür , sezarın hakkı sezara !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla tamamen katılıyorum size herkesin kendine göre düşüncesi ve fikri vardır ortamı germeye gerek yok .hocam anlamadığım kimse opel hakkında konuşamayacakmı nedir ya ayıp herkesin görüşü ayrıdır herkes fikrinde özgürdür , sezarın hakkı sezara !
bu lafıda ben söledim dimi , siz daha ne söylediğinizin farkında bile değilsinizforumda kimsenin isteyerek opele bindiğini sanmıyorum
Allah'tan doblo falan yazmamışsın veya connect,focus....Hani bunlarda yılın araçlarıydıya tabi aklıma gelenler...Hani kıstas değildi yaa..Zaten dipteler dimi... Satışlarıda berbat..Hey Allah'ım
bak hocam ikimzide corsa c kullanıcısıyız ben ekonomik imkanım buna el verdiği için biniyorum dizel ve düşük hacimli motora sahip performansı mütevazi bir araç , ama gönlümdeki araç ekonomik gücüm olsa 5.20 d inan senin gönlündede başka bi aslan yatıyor.biraz mecburiyet var herkesde kabul etmek lazım .konu çok saptı konuyu açan arkadaş kızmış olabilir.
otomobil bir yaşam tarzıdır, eğer bu tarz sizde yok ise ne insignia alınmalı ne de 159 alfa,ya da legacy,300c,... elit modellerdir bunlar, yollarda az ve öz olmayı seçerler...
sizde olsa da olmasa da eğer yaşam tarzınız "otomobil" ise her gördüğünüzde gözünüzde bir gülümseme belirir kalbiniz hızlı atmaya başlar, içinizde bir sıcaklık oluşur...
otomobil, yaşam tarzınız ise, aracınızın da elit olması durumu vardır her ne kullanıyor olursanız olun, alırken showroomda başlar aranızdaki iletişim daha... sonrasında ilk marşa basmanız sizde mükemmel bir his uyandırır, sürüş anında tarif edilemez bir duygu yaşatır size, üzerine gelen çamur parçası, yağmur damlası bile canınızı acıtır, benzin pompasının çıkarken damlattığı ufak bir damlacık yada...sert düştüğünüz bir çukur, hafif altını sürterek girdiğiniz kapalı garajlar...
hepsi içinizden bir parçayı koparır sanki...
belki çoğumuzun ilk arabayı aldığında yaşadıkları şeyler bunlar... önemli olan yıllar geçse de km 10binler olsa da aynı duyguları hissediyor olmanızdır, bu zorla olacak bir şey değildir elbette, aşk gibi... duru bir bağlılık gibi...
onca yıl sonra aynı hisleri yaşatıyorsa aracınız size, işte o zaman yaşam tarzınız "otomobil" dir...
benim için otomobil bir yaşam tarzıdır...