aynı sınıf araçlar değiller ama passat cc ye binen birinin ben imkansızki insignia diyiceğini sanmıyorum
passat cc ile insignia yı karşılaştırmak bile bence çok yanlış..
passat cc ile insignia yı karşılaştırmak bile bence çok yanlış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yüksel kardeşim kimsenin seninle inatlaştığı falan yok opel laf gelince nedense çok öfkeleniyorsun sonuç olarak marka değilmi veya araba vosvosa çamur atsan ne olur opele çamur atsan ne olur araba değilmi sonuçta kimsenin kalbini kırmaya değmez kardeşim .abartma abi istersen vectra 2002de yollara .çıktı passat 2005te arada büyük fark var kaldıki dergilerde yalıtım kalite her zaman passattan üstteydi sen arabanı şahin gibi kullandıysan suç opelin değil , ayrıca kimse benle inatlaşmasın rezil olmayın bilmediğiniz şeyler hakkında okadar çok şey söylüyorsunuz ki dünyadan haberiniz yok atıp tutuosunuz bu lafım sana değil erkan abi alınganlık yapma lütfen birde kimse opelin fan sitesinde opeli aşağılamasın arı kovanına çomak sokup sinir edip yan tarafta gülmek kimsenin haddine değil bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakılmaz
Zorla Bınen Arkadasa Seslenıyorum In o Arabadan ya insan arabasını sevmesede kotulemez ya.arabanı sevmezsen paso arıza cıkartır.Ben Opelimle Memnunum Kım Ne derse desın
yüksel kardeşim kimsenin seninle inatlaştığı falan yok opel laf gelince nedense çok öfkeleniyorsun sonuç olarak marka değilmi veya araba vosvosa çamur atsan ne olur opele çamur atsan ne olur araba değilmi sonuçta kimsenin kalbini kırmaya değmez kardeşim .