arkadaşlar tartışmanın dozunu kaçırmadan devam edelim sonuçta bir arkadaş yardım istemiş konu amacının dışına taşmasın lütfen..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen neler biliryorsun öyle benim hala opel kullanıp kullanmamam seni ilgilendirmez tamammızaten şu an bir opelim yok dahada olmazayrıca şunu söylüyorum opel yetkili servisinde çalışan servis danışmanı akrabam var benden iyi bilemezsin opeli tamammıı burda herkes eleştiri yapmakta özgürdür tamammmı neyin ne oldunu anlamadan konuşmayalım abi tavsiyesiymiş nerden bilecem senin benden büyük veya küçük olduğunu sen kaçtane opel kulandında herşeyi biliryorsunArkadaşlar konuyu actığıma pişman ettiniz passat cc ile insıgnıa aynı segmente olmadığı nı söylüyen arkadaşlara teşekkür ederim üstüne basarak söylüyorum insıgnıa rakipleri arasında yenilikleri ile lider bi aractır vw mersedes ile aynı pazara girmek icin cc çıkardı pazar payını genişletmeye calışıyor ayrıca kullandık ları aracları kötüleme calışan arkadaşlara şöyle söylüyeyim 4 tane opel kullanmış cok kötüymüş 1 ayında sıfır astra almış servis cağırmış madem niye hala opel kullanıyorsun ozaman sana şöyle söylüyeyim hayatında hiç fabrikadan cıkmamış hatta teste girmemiş bi araç kullandınmı otomobill lastikleri yerebile deymemiş araçı similatörde denedinmi ben bircok aracı denedim ne hatalarile karşılaştım tahmin edemezsin o yüzden bu konu üzerinde opeli karalama girişimine girme sana abi tavsiyesi
çok ayıpppp. böyle konuşma forumda olmazzsen neler biliryorsun öyle benim hala opel kullanıp kullanmamam seni ilgilendirmez tamammızaten şu an bir opelim yok dahada olmazayrıca şunu söylüyorum opel yetkili servisinde çalışan servis danışmanı akrabam var benden iyi bilemezsin opeli tamammıı burda herkes eleştiri yapmakta özgürdür tamammmı neyin ne oldunu anlamadan konuşmayalım abi tavsiyesiymiş nerden bilecem senin benden büyük veya küçük olduğunu sen kaçtane opel kulandında herşeyi biliryorsun
bencede tadında konuşamıyorsanız hiç konuşmanın bir anlamı yok bu kadar marka faşizanıda olmayın görende opel sizi maaşa bağlamış sanır yada vw gen yada mercedes markacılık yapmanın bir anlamı yok
iyi araba burda 20 sayfa kötülesenizde iyidir kötü arabada isterseniz affedersiniz bir yerinizi yırtının iyi diye kötüdür insanlar aptal yada kör değil.. o yüzden uzatmanın bence bir mantığı yok birbirinizin kalbini kırmayın hiç boşuna sinir de yapmayın ufak çocuklar gibi...
sonuçda bu sadece bir araba bu gün opeli satarsınız yarın bmw alırsınız mercedes alırsınız audi alırsınız volvo alırsınız saab alırsınız sonra burdaki şu yazılarınızı okudunuzmu yaw ben neler yazmışım yuh bana dersiniz..
bu kadar kraldan çok kralcı olursanız kimse sözlerinizede tamaat etmez değer vermez inanmaz içinden derki yaw bu adam zaten opelin adamı yada vwnin adamı çamurdan araba üretse harika mükemmel diye yere göğe sığdıramaz salla bu adamı der..
benim vectram var güzel araba seviyorum sıkıntılarım az var iyi yanıda çok
kötü yanıda var önemli olan mütavazi olup erdemli bir insan olup bunları tartışabilmek konuşa bilmek ve okuduklarımızı hazmedebilmek külhanbeyliğine bence gerek yok....
4 tane opel kullanmış cok kötüymüş 1 ayında sıfır astra almış servis cağırmış madem niye hala opel kullanıyorsun ozaman sana şöyle söylüyeyimkimsenin haddine değil bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakılmaz
Arkadaş lar bugün biraz passatın geliştirilmiş modeli yeni cc aracını inceledim etkileyici Insignia onuda inceledim oda kusursuz ama secim yapamadım sizce hangisi
malesef öyle be erkan4 tane opel kullanmış cok kötüymüş 1 ayında sıfır astra almış servis cağırmış madem niye hala opel kullanıyorsun ozaman sana şöyle söylüyeyim
bu konuşmalar ayıpı değil benimkileri ayıp öylemi