opel vectra 1.8 gl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasin06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işin içine LPG girdimi beni aşar :) o lpg cine göstereceğin bi işlem ok mekanik değil sanırım sebebi şu olabilir karbüratör haznendeki benzin bitiyor yeni benzin gelene kadarda marşa basman gerekiyor olabilir fakat 18 s ler sabahları tek marşta çalışmazlar haberin olsun

işin içine LPG girdimi beni aşar :) o lpg cine göstereceğin bi işlem ok mekanik değil sanırım sebebi şu olabilir karbüratör haznendeki benzin bitiyor yeni benzin gelene kadarda marşa basman gerekiyor olabilir fakat 18 s ler sabahları tek marşta çalışmazlar haberin olsun
abicim tek sorun yarattığı zaman zaten sabahları. oda benzinde çalışırken hiçbir sorun yok sadece lpg de sorun neyse sağlık olsun ne diyim

1.8 gl bendede var bence araç tam bir canawar.

Arkadaş geceden gazda bıraktıysan sabahta direkt olarak gazda çalıştımak için 2 veya 3 sefer kontak acıp yapman normal bende aynı şekilde yapıyorum. ÇÜnkü arabayı stop ettikten sonra karbüratörün için gaz kalmıyor ucup gidiyor...Karbüratöre gaz gelmesi için tek seferde marş alması için 2 veya 3 sefer konratağı açıp kapattığın zaman reğülatörden gaz çıkışı yapmış oluyorsun oda karbüratöre gidince tek marş da almış oluyor...
Karbüratörden devamlı randıman almak için En azında 2 ayda bir temizleme spreylerinden alıp üstündeki kapağı acıp temizleme spreylerini sıkmakta fayda var içindeki pimleri ve yayaları yağlamış oluyuruz..Devamlı gazda kullandığımızdan oda kuru yakıt olduğu için kabütörün içindeki yaylar ve pimler kurutuyor özelliğini kaybediyor...

Eğer benzide kullanıyorsan sorun yok !!!!! (Benzin koyacak parayı bulursak)

aman hocam sen yine yakıtı düşünüp 100le takılmaya devam et alet basıyo die gazlama ki hayatımızı gereksiz riske atmayalım;)saygılar(bu arada araba gidiomuş bea):D

dikkat et allah kaza bela vermesin...

aman hocam sen yine yakıtı düşünüp 100le takılmaya devam et alet basıyo die gazlama ki hayatımızı gereksiz riske atmayalım;)saygılar(bu arada araba gidiomuş bea):D

teşekkür ederim nuri saygu bizden 2 gündür hiçç çalıştırmıyorum bile evin önünde yatıyoo arada sırada delleniyorurum işte normalde sakin takılırım arabamla kıyamam arabamada gaza benzinede :):):) anladınız siz onu cimriyim işte :kop: :kop:

sürat felakettir.

çok da zevklidir:)
felakettir kısmına katılmıyorum sürat felaket melaket değildir bunu düzeltelim bi kere çok zevklimidir ewet çok zewklidir
neden felaket değildir hiçmi sürat yapmadınız felaket oldumu hayır felakettir yerine aşırı dikkattir demek lazım dikkat etmez dengesizlik yaparlarsa sonucu kazaadır.
sürat felaket melaket değildir arkadaşlar düzeltelim sadece heryerde yapılmaz o kadar.

abi şimdi aracı aldığımda bu işten anlayan arkadaşlar dedilerki 1,8 bu araç yaramaz felan bu nasıl birşey böyle anlamadım bunun 2,0 motor ve hatta gt lerini düşünemiyorum

bende 2008 1.8(103kw) astra sedan var 230km/saat gördüm.

Geri