Eyüp abi o zaman yine sen bilirsin diyorum imkanın varsa al canın sıkılınca diğer aracı sürersin çorap değişir gibi yada opeli babanıza verirsiniz neyse...
Arkadaşlar 1.4 motor ama küçük kasalı pololardan değil kasası büyük. Golf'ün kasası gibi.. İçine bindim salon gibi motoru içi dışı pırıl pırıl eğer bir aksilik olmazsa bu hafta içerisinde alıp almıyacağımız kesinleşecek.
abi aracın bakımları vergisi cart curt tamamsa ... bide galericilere sor pisayasını ona göre karar ver için kaldıysa al derim küçük gibi duruyor ama o araba en az 1 ton 100 kilo vardır diye düşünüyorum..ayrıca yeni araçları hb felan olsun dıştan küçük gibi görünüyorlar ama rahattır içleri genelde böyle
Polo Clasic Vectradan Sonra Zor Olur Bide Polo 15000 etmez
15000 daha ii arabalar var bence satacaksan sat Polo Alma Pişman Olursun
ispanyol malı Onlar Orjinal WW değil Seat esası
ii düşün derim Polo Clasic Kullandım 100 120 km arası çukurlardan geçerken şerit değiştiren bir araba
Ben Hiç Sevmedim
Sen Bilirsin Tecrübe edinme istersen
abi aracın bakımları vergisi cart curt tamamsa ... bide galericilere sor pisayasını ona göre karar ver için kaldıysa al derim küçük gibi duruyor ama o araba en az 1 ton 100 kilo vardır diye düşünüyorum..ayrıca yeni araçları hb felan olsun dıştan küçük gibi görünüyorlar ama rahattır içleri genelde böyle
iyi o zaman hayırlısı olsun ... beğendiysen bize konuşmak düşmez ancak Göksel abimiz polo hakkında düşüncelerini yazmış... ayrıca İspanyol demiş valla ben yeni öğrendim ben hepsini Almanya dan ithal geliyor biliyordum...