Opel Vectra ve Volkswagen Polo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
giderken bir demette çiçek yaptır hemen 13.500 e iner ;)

:DAnıl abi alemsin hea oldu olacak bayanı yemeğe götürsün düz hesap 13 milyara insin:D ne güzeL:D

polo classic 100 beygirlik olanlardan ve full ise senin aracını aratmaz inanılmaz performanslı bir araç. aynı zamanda sen 2001 model olandan bahsediyorsunki 2001 olanlarda ön göğüs değişmiş durumda ve çok güzel görünüyor özellikle geceleri. vectradan sonra sana sürüşte ohhh be dedirtcek bir araçtır 2001 classic polo. bence 14000 i eğer araç temizse gözünü kırpmadan ver pazarlıksız mal yoktur ben olsam araç sıfır masraflı ise 15000 e dahi razı olurdum!

2001 orjinal polo hb 101hp aracı komşum 3ay önce 12bine aldı. Boyası daha yoktu aracın.

Bence arabana verilen fiyat iyi.Poloda çok iyiyse 14000 e alınır derim.

2001 orjinal polo hb 101hp aracı komşum 3ay önce 12bine aldı. Boyası daha yoktu aracın.
Senin bahsettiğin araç benimkiyle aynı kadın 15.000 ytl fazla diyor fiyatı aşağılara çekebilirsem alacam çekemezsem vectrayı satmam. Aslında doğru söylüyosun polaların 2001 modelinin fiyatları o aralarda. Benim 93 vectra 2001 poladan geri kalmazda arabanın temizliği etkiledi beni bide bayan arabası masrafsız.

Bence arabana verilen fiyat iyi.Poloda çok iyiyse 14000 e alınır derim.

Adanada opeller çok tutuluyor hele hele vectranın hastası çok. Geçen hafta oto pazarına gittim koskoca pazarda 20-30 kişilik bir gurup bitane vectranın etrafında dönüp duruyorlardı. Özellikle 90 ve 95 arası vectralar arayanlarda var yenilere göre daha sağlam diyor binicisi hem Avrupa bunlar diyor.

9,500 veriyolarsa emen sat 10.000 a giden gt ler var

ama polo için bişey dieyemeyeceğim

Geri