Opel Vectra ve Volkswagen Polo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru söylüyorsunuz pazarlık olumsuz sonuç verdi almaktan vazgeçtim kendimi biraz daha toplarsam vectra b kasa alacam.

İyi olmuş ya napcan poloyu, Golf olsa neyse ama Vectra B nin tadına bi bak sen önce:D

Doğru söylüyorsunuz pazarlık olumsuz sonuç verdi almaktan vazgeçtim kendimi biraz daha toplarsam vectra b kasa alacam.

Eğer 14.000 ytl ye verseydi o arabayı kaçırmazdım çok temizdi ama olmadı. Biraz daha para biktirip vectra b kasalara bakacağım. Polonun temizliği ve masrafsız olması hoşuma gitmişti ama olmadı.

Masrafsız araba olmaz bence :D İllaki bişeyler yaparsın alınca. Birde bayandan olması düşündürücü, kim bilir nasıl kullandı o Poloyu..

Masrafsız araba olmaz bence :D İllaki bişeyler yaparsın alınca. Birde bayandan olması düşündürücü, kim bilir nasıl kullandı o Poloyu..
Polo temizdi hem genç arabası. Öttürürüm ben o arabayı; ama malesef almadım fiyat pahalı geldi.

çiçek vermedin mi abi :D

Arkadaşım başımdan geçen polo vectra meselesini daha öncede anlattım. Haklısın belkide polo ile vectra b yi test edip ikisinin arasındaki farkı kıyaslama şansın olmamıştır. Öttürrüm o arabayı deyince ben öyle anladımki gözün kalmış poloda. Bende polo yu istediğim fiyata bulduğum halde ikisinide bi güzel test etme imkanı buldum ve tercihimi vectra b den yana tereddütsüz bir şekilde açık farkla kullandım. Ha poloyu test etmeden vectra b yi almış olsaydım belki aklımda kalırdı acaba onumu alsaydım diye. Arabadan çok iyi anlarım. Yani temizliğinden. Baktığım polo en full modeli ve birinci sınıftı. Ama bence polo Vw nin en berbat en basit arabası bence. Bora bir dikiş yukarı golf, cady, passat kralı. :good:

Arkadaşım başımdan geçen polo vectra meselesini daha öncede anlattım. Haklısın belkide polo ile vectra b yi test edip ikisinin arasındaki farkı kıyaslama şansın olmamıştır. Öttürrüm o arabayı deyince ben öyle anladımki gözün kalmış poloda. Bende polo yu istediğim fiyata bulduğum halde ikisinide bi güzel test etme imkanı buldum ve tercihimi vectra b den yana tereddütsüz bir şekilde açık farkla kullandım. Ha poloyu test etmeden vectra b yi almış olsaydım belki aklımda kalırdı acaba onumu alsaydım diye. Arabadan çok iyi anlarım. Yani temizliğinden. Baktığım polo en full modeli ve birinci sınıftı. Ama bence polo Vw nin en berbat en basit arabası bence. Bora bir dikiş yukarı golf, cady, passat kralı. :good:
Poloyu sürdüm, sürmez olurmuyum pazarlıkta anlaşamadık. Hem insan binmeden bakmadan baktırmadan hadi yallah arabayı alim olurmu? olmaz.
Arabayla test sürüşü yaptım servise dahi gösterdimde pazarlıkta anlaşamadık vectra b kasalara bakacam. Zaten forum arkadaşlarım alma küçük gelir sana vectranın tadını vermez diyolar hayırlısı bakalım.

Bende ilk araba alacağım zamanlar Polo classic'e merak salmıştım.Tipi filan bayağı yakışıklı.Dedim bu arabaya binilir.Bir galeride de beğendim.Kasım gülek köprüsünden dsi'ye dönen o aradaki bir galeriydi.Hoş bir arabaydı anlaşamadık adamlarla kısmet olmadı.Sürümü nasıldır bilmem ama dışarıdan iyi gözüküyordu.Mesela golf de çok beğendiğim bir araba.Acaba sürüşü çekişi güzelmidir?Denemek nasip olmadı.Yine de vectra ile passat piyasanın orta sınıftaki en iyi araçları gibi gözüküyor.

Geri