- Konuyu Başlatan
Doğru söylüyorsunuz pazarlık olumsuz sonuç verdi almaktan vazgeçtim kendimi biraz daha toplarsam vectra b kasa alacam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru söylüyorsunuz pazarlık olumsuz sonuç verdi almaktan vazgeçtim kendimi biraz daha toplarsam vectra b kasa alacam.
Polo temizdi hem genç arabası. Öttürürüm ben o arabayı; ama malesef almadım fiyat pahalı geldi.Masrafsız araba olmaz benceİllaki bişeyler yaparsın alınca. Birde bayandan olması düşündürücü, kim bilir nasıl kullandı o Poloyu..
çiçek vermedin mi abi![]()
Poloyu sürdüm, sürmez olurmuyum pazarlıkta anlaşamadık. Hem insan binmeden bakmadan baktırmadan hadi yallah arabayı alim olurmu? olmaz.Arkadaşım başımdan geçen polo vectra meselesini daha öncede anlattım. Haklısın belkide polo ile vectra b yi test edip ikisinin arasındaki farkı kıyaslama şansın olmamıştır. Öttürrüm o arabayı deyince ben öyle anladımki gözün kalmış poloda. Bende polo yu istediğim fiyata bulduğum halde ikisinide bi güzel test etme imkanı buldum ve tercihimi vectra b den yana tereddütsüz bir şekilde açık farkla kullandım. Ha poloyu test etmeden vectra b yi almış olsaydım belki aklımda kalırdı acaba onumu alsaydım diye. Arabadan çok iyi anlarım. Yani temizliğinden. Baktığım polo en full modeli ve birinci sınıftı. Ama bence polo Vw nin en berbat en basit arabası bence. Bora bir dikiş yukarı golf, cady, passat kralı. :good: