Opel Vectra ve Volkswagen Polo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyup01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eyup01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim arabaya binici çıktı 9500 ytl veriyor bende bitane 2001 volkswagen polo clasic buldum full çok temiz, bayandan 15000 ytl istiyor sizce alimmi?

senin arabaya iyi fiyat vermişler ver derim. 15 verince polo değer mi bilmem.

Arabanı ver polo da hoşuna gittiyse al arabana verilen rakam iyi polo yu bilmiyorum fiyatları nerelerde.

WW sağlam sorunsuz arabadır ancak parçası pahalıdır ... temizzse araç piyasa bak abi üslubuna uyuyorsa al derim...araç benzinlimi dizelmi motoru kaç cc ?

Arabanı ver polo da hoşuna gittiyse al arabana verilen rakam iyi polo yu bilmiyorum fiyatları nerelerde.

Abi arabayı beleşmi verim zaten vectrayı 8000 ytl'ye ben aldım. 1000 ytl'ye klima taktırdım; 1200 ytl'ye 4 adet çelik jant 4 adet lassa performans lastiği taktırdım daha boyası orjinal arabaya makinede baktırdım parça boya bile yok motor yeni rektefiye edilmiş benden önceki vatandaş yaptırmış motoru. İçine 500 ytllik set taktırdım. Vectrayı benden alacak olan adam aptalmı 9500 ytl veriysin; aksine cin gibi alacağı arabayı biliyor. Poloya gelince araba öyle temiz öyle temiz ki anlatamam.

WW sağlam sorunsuz arabadır ancak parçası pahalıdır ... temizzse araç piyasa bak abi üslubuna uyuyorsa al derim...araç benzinlimi dizelmi motoru kaç cc ?
Araba 1.4 motoru küçük ama benzinde binecem devamlı. Lpg taktırmam ben o arabayı pazarlık atarım 14000 ytl'ye alırım.

:D Eyüp abi sende o zaman klimayı söktür:D parçacıya ikinci el olarak sat klimayı:D lastikleri jantları çıkart eski haline çevir adam öyle kabul ediyorsa sat:Ddeğişiklik olsun:D ama yaptığım masrafın hakkını vermiyor dersen bilemem... en iyisi kredi çek poloyuda al:D sonrası Allah büyüktür:D

Aslında ettiğim masrafla vectra bana 10500 ytl'ye geldi; ama arabaya 9500 ytl'den fazla vermiyolar oda araba temiz diye.

polo classıc sağlam arabadır ya bayandansa bence al...tek sorunun vectra A'dan sonra polo classıc sana bıraz kucuk gelir..

:D Eyüp abi sende o zaman klimayı söktür:D parçacıya ikinci el olarak sat klimayı:D lastikleri jantları çıkart eski haline çevir adam öyle kabul ediyorsa sat:Ddeğişiklik olsun:D ama yaptığım masrafın hakkını vermiyor dersen bilemem... en iyisi kredi çek poloyuda al:D sonrası Allah büyüktür:D
Özkan aradaki farkı babam karşılayacak krediye gerek yok bekar adamız kredi çeksemde öderim aslında; ama boşver babam yardım edecek. Özkan arabaya takılan parçayı masraf ettim diye çıkartmayı sevmiyorum ben öyle şeyler bana gelmez.
:good:

Geri