Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WW sağlam sorunsuz arabadır ancak parçası pahalıdır ... temizzse araç piyasa bak abi üslubuna uyuyorsa al derim...araç benzinlimi dizelmi motoru kaç cc ?
Abi arabayı beleşmi verim zaten vectrayı 8000 ytl'ye ben aldım. 1000 ytl'ye klima taktırdım; 1200 ytl'ye 4 adet çelik jant 4 adet lassa performans lastiği taktırdım daha boyası orjinal arabaya makinede baktırdım parça boya bile yok motor yeni rektefiye edilmiş benden önceki vatandaş yaptırmış motoru. İçine 500 ytllik set taktırdım. Vectrayı benden alacak olan adam aptalmı 9500 ytl veriysin; aksine cin gibi alacağı arabayı biliyor. Poloya gelince araba öyle temiz öyle temiz ki anlatamam.
WW sağlam sorunsuz arabadır ancak parçası pahalıdır ... temizzse araç piyasa bak abi üslubuna uyuyorsa al derim...araç benzinlimi dizelmi motoru kaç cc ?
Eyüp abi sende o zaman klimayı söktür parçacıya ikinci el olarak sat klimayı lastikleri jantları çıkart eski haline çevir adam öyle kabul ediyorsa satdeğişiklik olsun ama yaptığım masrafın hakkını vermiyor dersen bilemem... en iyisi kredi çek poloyuda al sonrası Allah büyüktür
Eyüp abi sende o zaman klimayı söktür parçacıya ikinci el olarak sat klimayı lastikleri jantları çıkart eski haline çevir adam öyle kabul ediyorsa satdeğişiklik olsun ama yaptığım masrafın hakkını vermiyor dersen bilemem... en iyisi kredi çek poloyuda al sonrası Allah büyüktür
Özkan aradaki farkı babam karşılayacak krediye gerek yok bekar adamız kredi çeksemde öderim aslında; ama boşver babam yardım edecek. Özkan arabaya takılan parçayı masraf ettim diye çıkartmayı sevmiyorum ben öyle şeyler bana gelmez.
:good: