Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gökhan sana bir sorum olacak senin astradaki jantların modeli nedir yani piyasada isim olarak ne geçiyor benim çok hoşuma gidiyor bulursam almayı düşünüyorum...

inanki bilmiyorum bu jantlar arabanın orijinalinde var.. yani sonradan almış olsam adını bilirim ama.. istersen büyük fotosunu atabilirim hani bir yerlere gösteripte adını öğrenebilirsen yardımcıolur belki..

cosmo jantı diye geçiyor,benim bildiğim
sadece cosmo modellerde var...

peki sizin bilidğin zafira yok mu B kasa.. takas düşünen?

Yanılmıyorsam Y Kollu Jant gibi birşeyler diyorlardı. Genelde Cosmo ve Opc lerde var bu tip jant. Opel Türkiye sitesinden aksesuarlara göz atarsanız orada bulabilirsiniz. Ama Opel de biraz tuzlu gibi fiyatı.

Opel zafira almak istiyorum ama...

yi akşamlar,
arkadaşlar 2000 model 1,6 gl opel zafira buldum, sadece ön kaput değişmiş ve 140. 000 km.de fiyatida makul.araba hakkinda hiç birşey bilmiyorum.eşe dosta sorduğumda ;"araba güzel olabilir ama satarken sikinti yaşarsin" diyorlar.çevremde opel zafira kullanmiş kimse olmadiğindan arabanin benzin/ gazli yakit sarfiyati ve motorun çekişi hakkinda kafamdaki sorulara yanitta bulamiyorum.yardimci olursaniz sevinirim. Teşekkürler.

yi akşamlar,
arkadaşlar 2000 model 1,6 gl opel zafira buldum, sadece ön kaput değişmiş ve 140. 000 km.de fiyatida makul.araba hakkinda hiç birşey bilmiyorum.eşe dosta sorduğumda ;"araba güzel olabilir ama satarken sikinti yaşarsin" diyorlar.çevremde opel zafira kullanmiş kimse olmadiğindan arabanin benzin/ gazli yakit sarfiyati ve motorun çekişi hakkinda kafamdaki sorulara yanitta bulamiyorum.yardimci olursaniz sevinirim. Teşekkürler.
öncelikle forum kurallarına uyalım imza bölümünde ad soyad yazmanız gerekli yoksa daha sonra yazdığınız tüm yazılar ve açtığınız konular kapanır...
bu arada sorunun cevabına gelelim zafira bence güzel araba ve senin bulduğun zafira modeliyle benim araba neredeyse aynı sadece benim arba 133000 oldu gibi kullanma yönünden opsyonel olarak güzel 1.6 motor yakıt olarak güzel fakat performans olarak biraz düşük yakıt olarak astra ve vectra ne yakıyorsa bizim arabalarda aynısını sarfediyor ikinci elde biraz yavaş bir araba ama benim fikrim kimse zafiraların değerini bilmiyor...

merhaba arkadaslar bende zafiraciyim foruma almanyadan katiliyorum türkiyedede zafiracilarin olmasindan dolayi mutlu oldum her türlü zafira yada diger opellerle ilgili sorulariniza memnuniyetle cevap veririm aranizda olmak ne güzel selamlar

Geri