hee vallaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.8 i 1.6 dan daha az yakıyo zafira nın değişik bişey.ama çok güzel bi araba bizde var .biraz modifiyeli .otomatik zafira kullanmadım ama 1.6 biraz ağır kalıyor 1.8 zafira da daha iyi onun söyliyimRAINMAN' Alıntı:Merhaba Arkadaşım,
Ben astra kullanıcısıyım ama zafira yıda çok begeniyorum.
Bunların ideal motor secenekleri 1.8 16 v olanı mı ?
Birde otomatik viteste performansı nasıl acaba, hiç kullanan var mı?
menecer' Alıntı:yok ınanmayın 18 daha yakıyor dıye
bı motora gırdım 3000 verdım daha toplanmadı kısmetse yarın toplancak her parcası sorun yok bulunmuyor parca az oldugu ıcın
1.6 segmanı 60 ytl 1.8 segmanı 170 ytl
neresı az yakıyor bunun sımdı?
1.6 krankı 300 400 ytl 1.8 krankı 1500 ytl azmı cokmu yakıyor karar verın
umrım rekefıyeden cıkınca orjınal performansını yakalr gerı
odedıgım parayamı kaldıgım mahrumıyetemı yoksa parca ıcın yurdu bırakın avrupanın 4 tarafına kovaladıgımamı yanıyım bılemıyorum
konu sabıtlanmazse bıle bız bole sabıt tutcaz galıb a![]()
rifaz' Alıntı:Sn. KA®ANLIK nasilsiniz? Daha once 1-2 mesajlasmamiz olmustu. Zafira kitabi ve araca teypten MP3 calar baglamak hakkinda.
29/09/2006 da baslatmis oldugum
Zafira ile ilgili herşey zafiracılar buraya
adli konu zafira sahipleri tarafindan ilgi ile takip edilmistir ve duzeyli bir paylasimla konular arasinda ilk on sira icine girmistir.
Benim icin cok onemli olmamakla beraber (diger gonderi yazan uyeler de istiyorlar) daha on planda olmasi ve okunmasi, forumun amacina uygun olan paylasimi en ust duzeyde gerceklestirmesi amaciyla
her opel arac tipine ayri bir konu acmaniz
1. Opelin her araci icin alfabetik sirada baslik acmaniz.
2. onceki konulari oncelik tek arac tipiyle ilgili gonderiler olmak uzere bu baslik altina tasimaniz
3. Eger bunu yaparsaniz baslatmis oldugum konu sadece zafirayi icerdigi icin homojen bir konu oldugu icin ayni adla zafira konusu olarak tasinabilir.
Eger her araca ayri bir konu acmayacaksaniz ve mevcut yapi devam edecekse
Opel Forum - Opelim.NeT/Opelim.Net Genel Forumları/Opel Sohbetlerimiz 3 seviye alt dalda olan
Zafira konusunu komple oldugu gibi biraz daha on planda bir konuma tasimaniz
Tesekkurler. Cok da onemli degil ama dusunun Bu mesaji bir de Admin e gonderdim. Opelim.net Forum yapisi icin hissenet/forum yapisi cok guzel bir ornek. Burada nasil opel tipleri varsa o forumda da hisse senetleri grup halde bir inceleyin derim.Sistematigi guzel
http://www.hisse.net/forum/
KA®ANLIK' Alıntı:teklifinizi aynen YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMLA da paylaşacağım ve size bu konu hakkında bilgi vereceğim.
ilgi ve alakanız için çok teşekkürler,
keyifli forumlar..