Opelden beklemezdim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Işıklandırma yok,ayrıca astra'ya göre haliyle daha küçük bir torpido.O kadar problem edilecek bir şey değil aslında,ama tabiki olsa güzel olurdu.Corsa'nın bulunduğu sınıfta neredeyse hiçbir araçta yok ama.A2'de ışıklandırma var,ama fiyat olarak küçük sınıf olmasına rağmen 0km vectra alacak düzeyde :)

Opel'den beklemezdim de deme,kendini de üzme.Bir tetikleyici ve küçük bir lamba ile hallolacak bir şey,ama serviste astarı yüzünden pahalıya gelir,dışarıda yaptırırsan da elektirik aksamıyla ilgili garanti lokal olarak kaybolur.Söylediğim gibi,çok büyük bir problem değil.Ama keşke olsaydı :)

Herkes israrla vardır diyor :)
Beyler corsa D'de torpido aydınlatması yok... (essentia-njoy gibi donanımlarda yok,sport'un özel üretimlerini bilemiyorum :))

Evet aydınlatma yok.
Ne diyosunuz adamlar maliyeti düşürmek için ayna bile koymamışlar arabaya. şaka gibi 2007 model araba aldım arabda ayna yok ve arka camlar hala daha otomatik değil.

Evet aydınlatma yok.
Ne diyosunuz adamlar maliyeti düşürmek için ayna bile koymamışlar arabaya. şaka gibi 2007 model araba aldım arabda ayna yok ve arka camlar hala daha otomatik değil.

yok artık adamlar iyice ucuzlatmak için kısmışlar bizimkilerde her bişeywar:)

vAlla coğu arakadaşımız dert etmiş bunları ama ben dert etmiyorum arka cammış,güneşlikteki aynaymış,torpidodaki ışıkmış,arka tekerler kampanaymış umrumda değil aracı almam nedenim az yaksın yakışına göre iyi kaçsındı öylede oluyor çok şükür.yarım depoyla 460km yol gittim ve klimalı ötesi varmı?bence yok.tabi o saydığınız şeylerde olsa fena olmaz ama ben hiç aramıyorum bu özellikleri.tek derdim jant-kapı kolları-çıtalar-sis farı-cruise control bunları yaptırdıktan sonra tamamdır benim olayım...

vAlla coğu arakadaşımız dert etmiş bunları ama ben dert etmiyorum arka cammış,güneşlikteki aynaymış,torpidodaki ışıkmış,arka tekerler kampanaymış umrumda değil aracı almam nedenim az yaksın yakışına göre iyi kaçsındı öylede oluyor çok şükür.yarım depoyla 460km yol gittim ve klimalı ötesi varmı?bence yok.tabi o saydığınız şeylerde olsa fena olmaz ama ben hiç aramıyorum bu özellikleri.tek derdim jant-kapı kolları-çıtalar-sis farı-cruise control bunları yaptırdıktan sonra tamamdır benim olayım...

Aynen abi arabayı almaktaki amacımız aynı. bende çıtalarda filan sorun yok siyah araba zaten :) ama benimde en büyük derdim jantlar ve sis farları. onları halletmem gerek.

ayıp e ayıp gerçekten koymamışlarsa GMyebüyük ayıp.corsam olmad,kullanmadım.bilmiyorum.azan arkadaş yazmışsa yoktur.:mad:

benim corsa c dede yok torpido aydınlatması , bundan önceki doğan slx imde wardı :D

bende buna takık durumdayım bi aydınlatma konmazmı yaw slx lerde motor içinde bile var yapın yaw neyse parası verelim dimi valla çok lanet bişiy bu opel mühendisleri ve tasarımcıları sorunsuz opel yok gibi

Geri