Opelden beklemezdim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsa3bl0.jpg

Sonuç itibari ile üretici firmalar bizlerden alabildiği kadar parayı bi şekilde almaya çalışıyorlar,biz kullanıcılar da olabildiğince az para vererek istediklerimize ulaşmaya çalışıyoruz.E bu ikilem de bir yerde kesişmek zorunda doğal olarak.İşte bu kesiştiğmiz 'D' denge noktası da,torpidosunda ışıklandırma bulunmayan corsa 'd' dir... :)

Opelin karakteristik özelliği zaten. Şeytan ayrıntıda gizlidir derler. Hiç böyle ufak tefek arabayı güzelleştirecek, kullanıcısını mutlu edecek ayrıntılara sahip değil. Anahtarı bile dandik. Şimdi düzelttiler galiba. Opelin biraz daha adam olması lazım bence.

Ha bu arada unutmadan söyliyim focus un sadece ghiasında uzaktan kumandalı merkezi kilit war ;):) (Anlayan anladı)

OPELe laf yok.Adamlar 4 cama basınclı emniyet sensörü koymuşlar(parmak falan sıkışırsa cam kapanmıyo)...torpido farı komik oluyo..yani yoksa diyom alamanlara..arkadaşlar aracımı -satılık- ilanı verdim.500 karakter
inanki yetmedi özelliklerini yazmak için.tek sıkıntım araçtaki sensörlerin fazla oluşu diğer yandan iyide.coolent level diyo...niye?..soğutma suyu eksik ilave et..daha ne olsun.Bide toyotalara deli oluyom 96 model için adam 13 istiyo klimayı bırak aractaki tek özellik elektrikliön camlar...BENİM cil cil vectram 12 kaat.deli olyom..

Opelin karakteristik özelliği zaten. Şeytan ayrıntıda gizlidir derler. Hiç böyle ufak tefek arabayı güzelleştirecek, kullanıcısını mutlu edecek ayrıntılara sahip değil. Anahtarı bile dandik. Şimdi düzelttiler galiba. Opelin biraz daha adam olması lazım bence.

Ha bu arada unutmadan söyliyim focus un sadece ghiasında uzaktan kumandalı merkezi kilit war ;):) (Anlayan anladı)
hiç katılmıyorum size.ayrıntıdan bahsediyorsanız alın size bir ayrıntı.2000 model astra depo kapağını açınız,menteşenin üzerinde plastik silinidire benzeyen bir parça var.çekin alın ve inceleyin.ne işe yaradığını söyleyeyim.lastik sibop kapaklarını açmak için kullanılan anahtar.belki pek bi işe yaramaz ama sonuçta ayrıntı.bu arada focusun ghiasında olan uzaktan kumandalı merkezi kilit astraların hemen hemen her versiyonunda bile var.hemde immolu.saygılarımla.

Son düzenleme:
Bu Arada Yenİ Bİr Kampanya ...herkes İnternette Aracini Satilik İlani Versİn..12 İse Pİyasa Sen 15 Ver İlani.vectralarin Kaybolan DeĞerİnİ Yenİden Kazandiralim.ÇÜnkÜ Hakki Budur.unutmayinkİ TÜm AraÇlarin Üst Motorlu Modellerİ Tutulur..2000 Cc Ler İÇİn Dİyom..mecbur Kalmadikca Fİyat DÜŞÜrmeyİn..Şaka Bİr Yana Kiziyorum.bedava Vectra İlanlarini GÖrdÜkce.

Oto.vites(spor,eko,kaygan zemin seceneği)triger seti,yağ,pompası,devir daim,radyatör,atf,antifriz,akü yeni değişti.Fren balataları,rotlar,performans bujiler,hava,polen,benzin ve yağ filtreleri ve yağı değişti.Motor sıfır(1200km).Lastikler yeni.tüm bakımları yapıldı.Mtv 198 ytl.Şehiriçi 280-300şdışı 160-180ykr.yakıt tüketimi.Basınca duyarlı oto,camlar(4 cam)tüm kapılarda aydınlatma.eloktronik çekiş(TC),kararan iç aydınlatma,aydınlatmalı,makyaj aynaları,immoblizer,oto.kapanan camlar,çift kilıtleme,ön ve arka koltuk dayama,farklı katlanır arka koltuklar,soğutmalı torpido+1000ytl üstü müzik sitemi pazarlığa tabii.vs.Öğretmenden.Masrafsız.Takas olur.

PARDON az önce ilan vermiştim (kopyala yapıştır olayı)SİZE hak veriyorum bende anlayamadım o plastiğin ne işe yaradığını..basıç ölçer ama nasıl?..Tekrar özür alıntı yapcaktımyanlış oldu..

Bu Arada Yenİ Bİr Kampanya ...herkes İnternette Aracini Satilik İlani Versİn..12 İse Pİyasa Sen 15 Ver İlani.vectralarin Kaybolan DeĞerİnİ Yenİden Kazandiralim.ÇÜnkÜ Hakki Budur.unutmayinkİ TÜm AraÇlarin Üst Motorlu Modellerİ Tutulur..2000 Cc Ler İÇİn Dİyom..mecbur Kalmadikca Fİyat DÜŞÜrmeyİn..Şaka Bİr Yana Kiziyorum.bedava Vectra İlanlarini GÖrdÜkce.

Oto.vites(spor,eko,kaygan zemin seceneği)triger seti,yağ,pompası,devir daim,radyatör,atf,antifriz,akü yeni değişti.Fren balataları,rotlar,performans bujiler,hava,polen,benzin ve yağ filtreleri ve yağı değişti.Motor sıfır(1200km).Lastikler yeni.tüm bakımları yapıldı.Mtv 198 ytl.Şehiriçi 280-300şdışı 160-180ykr.yakıt tüketimi.Basınca duyarlı oto,camlar(4 cam)tüm kapılarda aydınlatma.eloktronik çekiş(TC),kararan iç aydınlatma,aydınlatmalı,makyaj aynaları,immoblizer,oto.kapanan camlar,çift kilıtleme,ön ve arka koltuk dayama,farklı katlanır arka koltuklar,soğutmalı torpido+1000ytl üstü müzik sitemi pazarlığa tabii.vs.Öğretmenden.Masrafsız.Takas olur.
ne demek bu ben anlamadım.pazar yerine bir uğra bence satılık ilanları oaray verliiyor

opelde insanı mutlu eden hoşluk weren fonksiyonel ayrıntıların hiç biri yokmalesefff

Geri