bu biraz göreceli bir kavram bence, yani herkese göre değişir.Mesela kendimden örnek vereyim,benim aracımda da (corsa c) torpido aydınlatması mevcut değil ve ilk anda şaşırmıştım ama 96 yılında sıfır alımış toyota da da aynı şoku yaşadığımdan, çok önemsemedim.Ama aracı incelerken bagajdaki sağlık çantasının naylonunu yırtıp içine baktığımda, opel in beni düşünürek oraya koyduğu ; lastik değiştirirken elin kirlenmesin diye
bir çift iş eldiveni, kışın oluşan buzu kazımak için bir plastik kazıyacak,çakmaktan beslemeli seyyar lambayı görünce doğrusu keyif aldım.sileceklerdeki Fasılalı silme seceneğinde zaman ayarı yapabiliyor olmam, kışın sıcaklık donma derecesine düştüğünde ekranda çıkan buzlanma uyarısı, havalandırma yarını iç dolaşıma getirdiğinde,eger yönlendirmeyi ön cama yaparsan bu tuşun otomatik olarak devreden çıkması,follow me home gibi özellikler bende opelin ayrıntıya gösterdiği özenden bir kaçı.Herşey bir yana sonuçta corsa , alt sınıf bir ototmobil ama bence sahibini düşündüğünü gösteren birçok özelliğe de sahip.