Opelim.net Sticker Istiyorum!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimdeki arkadaşlar bi açıklama yapınız...sabırsızlanıyorum vallla.en çok da yolda birbirimizle karşılasınca güzel olacak...

Arkadaşlar bu konu hakkında defalarca açıklama yaptık açıkcası aynı şeyleri onlarca kez yazmaktan sıkıldık inanın biz sizlerden çok istiyoruz bazı şeyleri yapmayı ama yapmışken en iyisini yapıp her sene çeşitli değişiklikler yapmak istemiyoruz.Forumda eski açılan başlıklarda dikkat ederseniz tasarım aşamasında olduğunu bildirmiştik ve halande aynı aşamada tamam bu olsun mükemmel diyoruz fakat dediğimiz gibi, olmuşken en iyisi olsun diyerek küçük bir şey daha ekliyoruz buseferde bütün tasarım baştan revizyondan geçiyor.Eğer içinizde tasarım konusunda kabiliyetli arkadaşlar veya yakınlarınız var ise bu konuda sizden destek talep ediyoruz, en kısa zamanda stickerlar tasarlanıp teker teker herkese dağıtılacaktır bu konuda göstermiş olduğunuz sabır ve anlayıştan dolayı tekrar teşekkürler...

Aslında Bolu daki organizasyona yetişse, ne kadar süper olurdu..

suan sitemiz icin bi banner çalısması ile cebellesiyorum:D eger banner hosunuza giderse sticker icinde bi calısma yapabilirim..

suan sitemiz icin bi banner çalısması ile cebellesiyorum:D eger banner hosunuza giderse sticker icinde bi calısma yapabilirim..
tmm allah yardımcın olsun

bnmki yıllandı valla 2 senedir duruo o kadar yağmur çamur yıkama .. en ufak bi harf düşmesi olmadı :):)

DSC00441.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri