BN bi gideyim o zmn saol
iyi de senden resim isticekler hangi resmi yaptırcan
bide hangi ölçülerde yapalım diye sorarlar onlarıda kafanda ayarla ona gore git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BN bi gideyim o zmn saol
reklamcı essek degılya yapar o kadarınıiyi de senden resim isticekler hangi resmi yaptırcan
bide hangi ölçülerde yapalım diye sorarlar onlarıda kafanda ayarla ona gore git
nası yapıcak ?? aracından ölcu almasi lazim...reklamcı essek degılya yapar o kadarını
Neden ??çok saolun arkadaşlar bnm işyattı galiba
ya bıraz ısten anlıyorsa yazı tıpını zaten göruyor. arakadasın aracının camının olcusunude alır guzel bırsey yaparnası yapıcak ?? aracından ölcu almasi lazim...
herkezın cam boyutları aynı olmaz...
arkadas ugrasmasın diye soyledım...
+ olarak gittigin reklamcıya cam ustundeki ornek resmi gosterirsen adam ona gore bastan bi tasarım yapıcak senın aracına gore...
bu isler boyledir 7 ay bende reklamcılık yaptım
kafana gore bisey yapma abi site suan sticker icin tasarım asamasında istek ve tavsiyeleriniz topic altında konuya daha iyi hakim olabilirisniz...ayrı ayrı sticker olmaz bence millet bakınca bune der bi sitede 56 tane tasarım olmus hesabi olmaz oda..anladıgım kadarıyla uzun süredir üyeler bekliyor bu stickeri.arkadaşlar varolan bir çalışma yoksa bırakın üzerimize düşen neyse yapalım .ortak bir çalışma olsun.yaza bende stickerli girmek istiyorum...ya da kafama göre bişeyler hazırlayayım ....
arkadasım cok para falan tutmaz en fazla 10ytldır sana cıkacak rakkamı...tasarım ıda ıcınde olarak..öle olursa çok para tutar hemde çok uzun zmn