Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Hoş geldiniz Tufan bey.Sizleride aramızda görmekten mutlu olduk.Keyifli, eğlenceli ve bilgi dolu paylaşımlar diliyorum.

Merhabalar;

DH da nikim BAKUTA, adım Burak 32 yaşındayım, Elektronik Mühendisiyim.Ordu'dan katılıyorum foruma.aralık 2010 'da ASTRA J 1,3 ECOFLEX ENJOY PLUS PAKET+17" ևELİK JANT NEHİR GRİ aracımı aldım bende.

öncesinde Fiat Marea aracım vardı;zaten ilk aracımdı.onu satıp ne alayım diye araştırıken ASTRA sahibi oldum.

yeni araç sahibi olan ve olacak olan herkese hayırlı olsun dileklerimle keyifli paylaşımlar diliyorum. 

Sn tufan34
sitemize hoşgeldiniz

Sn. Burak Bey Sitemize hoşgeldiniz
Aracınız hayırlı olsun
Kazasız belasız sürüşler diliyorum
Ayrıca araç ile izlenimlerinizi de astra j başlığı altında bekliyoruz

BAKUTA link' Alıntı:
Merhabalar;

DH da nikim BAKUTA, adım Burak 32 yaşındayım, Elektronik Mühendisiyim.Ordu'dan katılıyorum foruma.aralık 2010 'da ASTRA J 1,3 ECOFLEX ENJOY PLUS PAKET+17" ևELİK JANT NEHİR GRİ aracımı aldım bende.

öncesinde Fiat Marea aracım vardı;zaten ilk aracımdı.onu satıp ne alayım diye araştırıken ASTRA sahibi oldum.

yeni araç sahibi olan ve olacak olan herkese hayırlı olsun dileklerimle keyifli paylaşımlar diliyorum. 

Yeni gelen arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dileklerimle beraber bol paylaşımlı forumlar dilerim. hepiniz hoşgeldiniz.

merhaba arkadaşlar, forum harika olmuş. emeği geçenlere teşekkürler. DH tam bir karmaşaydı :)

kendimi tanıtayım,  ismim Egemen Akgün. 32 yaşındayım ve Giresun ֜niversitesinde akademisyenim. Bekarım.

1.4 lt. 140 bg Sport Kırmızı Astra J araç sahibiyim. Görüşmek dileğiyle...

toso link' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, forum harika olmuş. emeği geçenlere teşekkürler. DH tam bir karmaşaydı :)
Amacımız da sadece bu karmaşayı biraz daha derli toplu hale getirmekti. Artık talepler doğrultusunda da istediğimiz şekilde yön verebiliriz.
Keyifli paylaşımlar.

Sn Egemen Bey
֖ncelikle foruma hoşgeldiniz
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum
Aracınız güzel görünüyor, site de kırmızı astrası olan ve resim ekleyen yoktu
araç resimlerini de ilgili başlık altında paylaşırsanız sevinirim
Saygılarımla

toso link' Alıntı:

kendimi tanıtayım,  ismim Egemen Akgün. 32 yaşındayım ve Giresun ֜niversitesinde akademisyenim. Bekarım.

HaKaN link' Alıntı:
Sn Egemen Bey
֖ncelikle foruma hoşgeldiniz
Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum
Aracınız güzel görünüyor, site de kırmızı astrası olan ve resim ekleyen yoktu
araç resimlerini de ilgili başlık altında paylaşırsanız sevinirim
Saygılarımla

[quote author=toso link=topic=2.msg865#msg865 date=1294217582]

[/quote]

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Ne yazık ki avatarımdaki resim aracıma ait değil. Ancak güneşli güzel bir gün yakalarsam fotoğrafını çekip paylaşırım tabii ki...

merhaba arkadaşlar

DH de buranın açıldığını biraz geç gördüm ama geç olsun güç olmasın değil mi ?

İsmim Akın.(dh de loveyou35) 33 yaşındayım, doğma büyüme izmir liyim, ege üniversitesi otomotiv bölümü 1999 mezunuyum, evliyim , 6 yıldır özel bir şirkette kalitekontrol sorumlusu olarak çalışıyorum .

2011 NG ASTRA J 1,3 ecoflex sport-olimpik beyaz aracım .

Dh de çok güzel paylaşımlar oldu , burada daha güzelleri olacağına eminim. emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum...

kısa zamanda bir izmir buluşması yapmamız farz oldu  byee
selamlar

Geri