Otomatik Dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polo'ya 53.000 mi verilir ya:)
Gider 1-2 yaşında C veya D segmenti dolu dolu bişe alırım daha iyi:)

Polo'ya 53.000 mi verilir ya:)
Gider 1-2 yaşında C veya D segmenti dolu dolu bişe alırım daha iyi:)

Tercih küçük araba olacak c olabilir ama d de yok:(yoksa 53 e d dede sıfır var:)

5K SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC45,911

Şimdi bu aklıma geldi çok güzel araba motorda çok iyi

fiat_bravo_f6.jpg

assist kit de ekletirsiniz 1.000 liraya

Son düzenleme:
53.000'e polo gözlerim yaşardı o parayı nasıl vereceksiniz ona alternatifler düşünülmeli bence toyota auris hem onlar kadar küçük değil hemde güzel ama ondada otomatik seçenek yok heralde:(..Polo yetmez gibi geliyor bana.Heralde poloya ekstralarda eklettiniz epey artmış fiyat 53e çıkmış güzel araba ama kendi açımdan o arabaya o verilmez.

Megane HB Dynamique 1.5 dCi EDC 110 bg
50.250 TL
Birde aradığınız özellikler nedir cam tavan da ekliyorsunuz sanırım..

1-otomatik vites
2-dizel
3-hb (sedan değil)
4-dijital klima
5-sanroof
çok şey mi istiyom..:D

O zaman polodan başka şeçenek kalmadı:) gibi ama sizde demişsiniz kia ceed diye poloyu alcağıma onu alırım benim açımdan o kadar küçük araba o paraya sorun..

burda vw dsg ile öne geçiyor.. aynı ayarda veya daha iyisi var mı acep..

burda vw dsg ile öne geçiyor.. aynı ayarda veya daha iyisi var mı acep..

Yoktur heralde:) ama işte dediğim gibi polo küçüklüğü açısından değerlendiriyorum o sınıf arabaya o para verilir mi bunu sorgulamak lazım birde merivanızın fotoğraflarına baştan sona bakınca böyle yorum getiriyorum işte:)meri muhteşem

Son düzenleme:
Yoktur heralde:) ama işte dediğim gibi polo küçüklüğü açısından değerlendiriyorum o sınıf arabaya o para verilir mi bunu sorgulamak lazım birde merivanızın fotoğraflarına baştan sona bakınca böyle yorum getiriyorum işte:)meri muhteşem

:tesk:aynen.. :good:
bu durumda 2. aracımız otomatik corsa (2000 civarı) olcak gibi.. ama iki araç fazla olur gibi..

Geri