otomatik şanzıman?manuel şanzıman?

otomatik şanzıman?manuel şanzıman?

• Kullanılan toplam oy
    281
arabasına göre değişir ama manuel ilk tercihim...

golf gti alcak olsam dsg alırım kesinlikle...

bugün amcamın lagunayı kullandım.kalkışlarda zorluk çektim valla.uzun zaman otomatik kullanınca köreliyo insan:)

Otomatik vites araç bana play station yada pc oyunlarını hatırlatıyor.Araba sürmenin zevki vitesten geçer,vites olmadan araba kullanmak,uzaktan kumandayla oyuncak araba kullanmak gibi bişey.Bikaçkez denedim otomatik vitesi inanın hiç bişey anlamadım.Arabamı kullanıyorum yoksa oyunmu oynadım belli değil.

valla ben o sıkışık trafikte,yokuşta kalkışlarda,ani hızlanma veya frenlemelerde vitesle uğraşmaktansa otomatiği tercih ederim kafam rahat gaza bas git frene bas dur bitti bu kadar.ben otomatikten daha çok zevk alıyorum.çünkü debriyaj gibi bir bacağa kramp sokan bir derdim yok.varsın 2 litre fazla benzin yaksın.bakımdada 100 ytl fazla ödeyim ama o sıkıntıya hiç gelemem valla

ya şöyle bir durum var ben manueli hiç birşeye değişmem hakimiyetin bende olması lazım güvenemiyorum:)) hemde daha sportif ve eğlenceli gercekten ama şehir içi bazen gercekten cok yoruyor insanı sonra niye otomatik almadım diye düşünüyorum :)

hakimiyet konusunda benimde şüpelerim vardı ancak sık sık otomatik kullanınca dedimki gerçekten fark yok ha fark çok var ama konforda mükemmel bi duygu bence

Ben uyarıldım arkadaşlar bu konuda yorum yapmıyorum, hatta mesajımı da editliyorum ama bu başlıkta zaten otomatik vites ve manuel vites anketi var artı sebeplerinizi söylüyorsunuz. Buna Türkçemizde tartışma deniyor. Fakat ankete yazdığım yorum tartışma çıkarıcı nitelikte olduğu için uyarılıyorum. Ben tam olarak anlayamadım, neden burda bir tartışma düzenleniyor ve tartışmaya katılan birisi sen tartışma çıkarıyorsun diye uyarılıyor ki? Tamam üyesi olduğum diğer forumlara göre denetimi ve kuralları fazla olan bir forum ama bana biraz abartma var gibi geliyor işin içinde. Ha şimdi bak bu yorumumdan dolayı da beni ihraç edecekseniz özelden bir pm atın bari önce ben iptal ettireyim üyeliğimi.

Geri