S
sozberk
Bilgi Girilmemiş
burak konu dışı olacak ama gördüğüm kadarıyla ve yanılmıyorsam arabanda ccrt700 var telefon olayı nasıl oluyor denedin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben uyarıldım arkadaşlar bu konuda yorum yapmıyorum, hatta mesajımı da editliyorum ama bu başlıkta zaten otomatik vites ve manuel vites anketi var artı sebeplerinizi söylüyorsunuz. Buna Türkçemizde tartışma deniyor. Fakat ankete yazdığım yorum tartışma çıkarıcı nitelikte olduğu için uyarılıyorum. Ben tam olarak anlayamadım, neden burda bir tartışma düzenleniyor ve tartışmaya katılan birisi sen tartışma çıkarıyorsun diye uyarılıyor ki? Tamam üyesi olduğum diğer forumlara göre denetimi ve kuralları fazla olan bir forum ama bana biraz abartma var gibi geliyor işin içinde. Ha şimdi bak bu yorumumdan dolayı da beni ihraç edecekseniz özelden bir pm atın bari önce ben iptal ettireyim üyeliğimi.
imzamdaki resmi diyorsanız o araba benim değil.öyle bir resim işteburak konu dışı olacak ama gördüğüm kadarıyla ve yanılmıyorsam arabanda ccrt700 var telefon olayı nasıl oluyor denedin mi?
Tabiki otomatik, manuel kullanıca arabadan zevk alan ve araba kullandığının farkın varanlara önerim 1945 model Magirus kamyonlar var, onlarda vites attığını daha iyi farkediyorsun. Ondan kullanın.
Ben bu nedenlerden dolayı otomatiği tercih etmiyorum;
1- Ani müdahele gereken durumlarda kompresyonla hız kesme vb. sebeplerden manuel vites daha güvenli.
2- Şanzıman arızalarında otomatik vites arızaları, manuel vites arızalarına oranla çok daha masraflı.