Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
henuz yeni aldım, 4-5 gundur kullanıyorum 2 kez sabah oldu ama en fazla 30 saniye suruyor sonrasında herhangi bir problem yok. sport modda oldukca zorluyorum geçişlerde hicbir problem yok. acaba sabah ilk harekette bir koruma sistemi flan mı var? saygılarmla.

soğukken sadece geç vites değiştirir. bazen 4000e kadar çıkar ve 2ye atmaz. bu durumlar soğuk olduğu içindir ve normaldir.
istediğiniz modda istediğiniz kadar zorlayın. bunu gaza sonuna kadar basıp roket ile yapın ama sadece aşırı derecede fark olan devirlerden kaçının. içerdeki balataların ömründen yer.
yani aniden 2000 devirden 5000e çıkacak haraketler, balataların ömründen yiyecektir.
ben genelde tam gaz yapıp roketi algılatınca hafif geri çekip ayağımı bu farkı oluşturmasına izin vermeden ara bir vitese attırıyorum sonra peşine tekrar tam gazla 1 vites daha düşüttürüyorum.
zamanla alışınca sizde ayak haraketleri ile istediğinizi yaptıracaksınız.

bir de arkadaşlar otomatik vitesde gaz pedalındaki ince ayarlar ile vitesi buyultup küçültebiliyoruz. (yani ben yeni keşfettim de :) yıllarca tigra kullandım, manuel başka diyordum ama otomatiği de manuel gibi yönlendirmek kullanıcının elinde olan birşeymiş. baya sevmeye başladım ben bu otomatik olayını.

doğru yoldasınız artık:D

dostlar, abilerim kardeşlerim...

hepinizin bayramı mubarek olsun. hepinize yürekden sımsıkı sarılıyorum.
bundan sonraki her gününüz, ailenizle ve sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu geçmesini diliyorum.

otomatik ve sorunsuz bir yaşam sizlerin olsun.

ya aslında sevmem ama yinede dile getirmeden yapamıyacağım. lütfen sizin ve çocuklarınızın geleceği için, apoyu milletvekili görmemek için OYUNUZU HAYIR KULLANMANIZI RİCA EDİYORUM.

Herkesin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum, Polat ben de Kocaeli de çalışıyorum, Sakarya da yaşıyorum, her gün git gel yapıyorum, seninle tanışmak isterim....

Bu arada demişsin ki; Apo yu ( Terörist başını ) milletvekili görmek istemiyorsanız Hayır deyin, bu Apo denilen it köpek madem evet dendiğinde meclise girecek o zaman PKK ve BDP neden Evet kampanyası yapmıyor da boykot ediyor , illa oy kullanacam diyorsanız da Hayır deyin diyor, merak ettim........ dedim ya sadece merak ? ? ?

hepimizin ramazan bayramı kutlu olsun büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim :D

Geri