işte otomatikçiler böyledir. vites debriyaj dertleri olmadığından siyaset ve gündem konularına yoğunlaşabilirler. oysa manuelcilerin tek dertleri aracı kavratabilmek vaktinde vites değiştirmek yokuşta geri kaçırmamaktır
ağzına sağlık zülfü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte otomatikçiler böyledir. vites debriyaj dertleri olmadığından siyaset ve gündem konularına yoğunlaşabilirler. oysa manuelcilerin tek dertleri aracı kavratabilmek vaktinde vites değiştirmek yokuşta geri kaçırmamaktır
Polat abi bende geçmişimizi araştırdım. Amerikalı ve İsraillilerin bizi nasıl kandırdıklarınıda biliyorum. Adamlar bizi devirmek için bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar ben her şeyi biliyorum sen merak etme polat abi.enescim sana sayfalarca açıklamalar deliller ve belgeli anılar sunarım ama artık bunun bir faydası olmayacağını biliyorum.
bizde zamanında tek bir olayla, tek bir insanla kendi penceremizden bakar olmuştuk. sonra farkettimki bazıları bizim akıllarımızı çelmeye çalışıyor. oturdum kendim yıllarca araştırdım. nedir bu türkiyenin atatürkden sonraki tarihi diye. inanılmaz şeylerle karşılaştım.
sende sakın benim söylediğim bir lafla bir cümle ile yola çıkma. duyduğun bir anı yada bir kişiyle fikir oluşturma. sadece birkaç tık ile geçmişimizi incele. sende çok şaşırıcaksın.
herkes filistinliler için ağlarken ben bize ettiklerini buluyorlar demiştim. bizi arkadan vuruşlarını 250binden fazla askerimizin canına kıymaları ve 150binden fazla askerimizin esir düşmesine neden olmalarını başkaları unutabilir ama ben asla. bu konuda arafatında bir sözü vardır. o sözü bulmanı öneririm.
referandum için söylenecek bir söz yok. apo içinde yok. bunu kendin gözlerinle göreceksin zaten. işte o gördüğün zaman ne yapacağın çok önemli.
yazımı açık bırakıyorum, merak edip araştırman için.
İşte istediğim sürüş stili Bergeni de taktın mı tamamdır.
Sol ayak rahattt...
herkese günaydın. polat abi bir sorum olacak. manuelde herkes bilir yokuşlarda baskı balatayı zorlayayım diyorsan yarım debriyaj gideceksin. peki easytronic viteslerde böyle bir şey var mı. şundan soruyorum: benim araba daha çok yeni ya. gaza basmaya korkuyorum dolayısıyla yokuşlarda falan kalkarken sanki manueldeki gibi yarım debriyaj tepkisi alıyorum motordan bunun bir sakıncası var mı. yani ağır ağır gazlamanın.ilk otomatik arabam