Bu arada demişsin ki; Apo yu ( Terörist başını ) milletvekili görmek istemiyorsanız Hayır deyin, bu Apo denilen it köpek madem evet dendiğinde meclise girecek o zaman PKK ve BDP neden Evet kampanyası yapmıyor da boykot ediyor , illa oy kullanacam diyorsanız da Hayır deyin diyor, merak ettim........ dedim ya sadece merak ? ? ?
referandumda maddeler içinde gizli bazı şeyler var. bunlardan biride pişmanlık yasasıyla ilgili. yani eskiden çatışmaya girmişler ve pkk liderleri pişmanlıkdan yararlanamazdı. ama artık referandumdan evet çıkarsa herkes pişmanlıkdan yararlanacak. buna apoda dahil. ve acilen milletvekili yapacaklarki dokunulmazlık alabilsin.
şu bir gerçekdir. türk halkı pkk konusunda affetmez.
bunun içindirki bdp evet oyu kullanacam yada ona benzer referandumda evete meyilli bir açıklama yaparsa herkes hayır der. bunu herkes biliyor. bunun için şov yaparak çekimser kaldıklarını belirtiyorlar, ağız ucuylada hayır deriz diyorlar ama kesinlikle bu bir şov. halkı karşılarına almak istememeleri.
ama sivil anketlere baktığında tüm doğu illerinden %90 lara varan evet çıktığını göreceksin.
asıl hedef eti olduğunu düşünüyorum. ve her defasında satışları iptal edilen devlet fabrikaları. danıştay yargıtay her ne engel oluyorsa bu satışlara, referandumla bu birimleri kendi adamlarına çevirecekler.
yoksa 80 anayasası hikaye. 80 yılından sonra özal dönemi var, akp nin kendine örnek seçtiği kişilerden biri, neden özalı afişlerinde kullanıpda onu başa getiren anayasaya karşı çıkıyor, ve menderesde var. hiç gerek yokken amerikadan borç alan bir başbakan.
aslında bunlar uzun meseleler.
bazılarınızın içinden benim hangi politik görüşde olduğumu soranlar olduğunu biliyorum. ben ATATÜRK cüyüm. bu uğurda canımı bile veririm. kızlarımıda bu yönde yetiştiriyorum. sağı yada solu yok bu işin. şu anda oy verilecek bir partide yok benim için ama ülkemi satanların karşısında durmak için her ne gerekiyorsa yaparım.
düşünün yarın savaş çıksa ne bir telefonumuz var elimizde nede tanklarımıza uçaklarımıza benzin. biri amerikanın elinde diğeri israilin. sap gibi kalacağız ortada.eskiden elimizde tırpanlar vardı şimdi oda yok.