Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dostlar, abilerim kardeşlerim...

hepinizin bayramı mubarek olsun. hepinize yürekden sımsıkı sarılıyorum.
bundan sonraki her gününüz, ailenizle ve sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu geçmesini diliyorum.

otomatik ve sorunsuz bir yaşam sizlerin olsun.

ya aslında sevmem ama yinede dile getirmeden yapamıyacağım. lütfen sizin ve çocuklarınızın geleceği için, apoyu milletvekili görmemek için OYUNUZU HAYIR KULLANMANIZI RİCA EDİYORUM.
Polat abi Evet le apo nun ne alakası var. Evet deyince belkide çoğu kişi apo nun yanına gidecek

Bu arada demişsin ki; Apo yu ( Terörist başını ) milletvekili görmek istemiyorsanız Hayır deyin, bu Apo denilen it köpek madem evet dendiğinde meclise girecek o zaman PKK ve BDP neden Evet kampanyası yapmıyor da boykot ediyor , illa oy kullanacam diyorsanız da Hayır deyin diyor, merak ettim........ dedim ya sadece merak ? ? ?

referandumda maddeler içinde gizli bazı şeyler var. bunlardan biride pişmanlık yasasıyla ilgili. yani eskiden çatışmaya girmişler ve pkk liderleri pişmanlıkdan yararlanamazdı. ama artık referandumdan evet çıkarsa herkes pişmanlıkdan yararlanacak. buna apoda dahil. ve acilen milletvekili yapacaklarki dokunulmazlık alabilsin.
şu bir gerçekdir. türk halkı pkk konusunda affetmez.
bunun içindirki bdp evet oyu kullanacam yada ona benzer referandumda evete meyilli bir açıklama yaparsa herkes hayır der. bunu herkes biliyor. bunun için şov yaparak çekimser kaldıklarını belirtiyorlar, ağız ucuylada hayır deriz diyorlar ama kesinlikle bu bir şov. halkı karşılarına almak istememeleri.
ama sivil anketlere baktığında tüm doğu illerinden %90 lara varan evet çıktığını göreceksin.

asıl hedef eti olduğunu düşünüyorum. ve her defasında satışları iptal edilen devlet fabrikaları. danıştay yargıtay her ne engel oluyorsa bu satışlara, referandumla bu birimleri kendi adamlarına çevirecekler.

yoksa 80 anayasası hikaye. 80 yılından sonra özal dönemi var, akp nin kendine örnek seçtiği kişilerden biri, neden özalı afişlerinde kullanıpda onu başa getiren anayasaya karşı çıkıyor, ve menderesde var. hiç gerek yokken amerikadan borç alan bir başbakan.
aslında bunlar uzun meseleler.

bazılarınızın içinden benim hangi politik görüşde olduğumu soranlar olduğunu biliyorum. ben ATATÜRK cüyüm. bu uğurda canımı bile veririm. kızlarımıda bu yönde yetiştiriyorum. sağı yada solu yok bu işin. şu anda oy verilecek bir partide yok benim için ama ülkemi satanların karşısında durmak için her ne gerekiyorsa yaparım.

düşünün yarın savaş çıksa ne bir telefonumuz var elimizde nede tanklarımıza uçaklarımıza benzin. biri amerikanın elinde diğeri israilin. sap gibi kalacağız ortada.eskiden elimizde tırpanlar vardı şimdi oda yok.

volkanım şehiriçi çok değişken bir ölçümdür. bana normal gibi geliyor senin değerlerin. ben 40 kuruşa dayandım şehiriçinde. etrafdada 1,6 manuellerin şehiriçi 30 kuruşu bulduklarını duyuyorum. hatta geçtiklerini.

sorun bence çok sessizden yapılan zamlar. biz anlamadan fiyatlar artıyor. bizde bakmadan yakıt fazla diyoruz.

referandumda maddeler içinde gizli bazı şeyler var. bunlardan biride pişmanlık yasasıyla ilgili. yani eskiden çatışmaya girmişler ve pkk liderleri pişmanlıkdan yararlanamazdı. ama artık referandumdan evet çıkarsa herkes pişmanlıkdan yararlanacak. buna apoda dahil. ve acilen milletvekili yapacaklarki dokunulmazlık alabilsin.
şu bir gerçekdir. türk halkı pkk konusunda affetmez.
bunun içindirki bdp evet oyu kullanacam yada ona benzer referandumda evete meyilli bir açıklama yaparsa herkes hayır der. bunu herkes biliyor. bunun için şov yaparak çekimser kaldıklarını belirtiyorlar, ağız ucuylada hayır deriz diyorlar ama kesinlikle bu bir şov. halkı karşılarına almak istememeleri.
ama sivil anketlere baktığında tüm doğu illerinden %90 lara varan evet çıktığını göreceksin.

asıl hedef eti olduğunu düşünüyorum. ve her defasında satışları iptal edilen devlet fabrikaları. danıştay yargıtay her ne engel oluyorsa bu satışlara, referandumla bu birimleri kendi adamlarına çevirecekler.

yoksa 80 anayasası hikaye. 80 yılından sonra özal dönemi var, akp nin kendine örnek seçtiği kişilerden biri, neden özalı afişlerinde kullanıpda onu başa getiren anayasaya karşı çıkıyor, ve menderesde var. hiç gerek yokken amerikadan borç alan bir başbakan.
aslında bunlar uzun meseleler.

bazılarınızın içinden benim hangi politik görüşde olduğumu soranlar olduğunu biliyorum. ben ATATÜRK cüyüm. bu uğurda canımı bile veririm. kızlarımıda bu yönde yetiştiriyorum. sağı yada solu yok bu işin. şu anda oy verilecek bir partide yok benim için ama ülkemi satanların karşısında durmak için her ne gerekiyorsa yaparım.

düşünün yarın savaş çıksa ne bir telefonumuz var elimizde nede tanklarımıza uçaklarımıza benzin. biri amerikanın elinde diğeri israilin. sap gibi kalacağız ortada.eskiden elimizde tırpanlar vardı şimdi oda yok.
Polat abi seni severim ama şu pişmanlık yasasıyla ilgili söylediklerini hiç duymadım... Bide bu ülkemizi satanlar diyosun ama asıl ülkemizi satanları bilmiyosun. 1940 lı yıllarda Nuri Demirağ türk uçak fabrikasının sahibiydi ve bu 2 motorlu uçakları ve bombardıman uçaklarını Nuri Demirağ geliştirmişti ama o zamanki Atatürkçü başkan tam bir satıcı olduğu için yani amerikanın sömürgesi altında olduğu için hemen amerikalılar yediremedi böyle uçakları biz geliştirdiğimiz için hemen başkana dedilerki '' biz size ilerde uçakları ucuza satıcaz siz o fabrikayı kapatın '' dediler. Sonra başkan Nuri Demirağın fabrikasını yani NUD Fabrikasını kapattırdılar ve al sana sömürgeleşmiş ülke... Sonrada insanlar Tayyibe suç atıyor asıl suç kimlerde bilmiyorlar neden onu siz düşünün... Ben sırf darbeciler yargılanacak diye EVET diyorum... Çünkü darbecilerin arkasında Ergenekon var ve ergenekoncularda bir bir açığa çıkacak o yüzden anayasadakiler yusuf yusuf...

işte otomatikçiler böyledir. vites debriyaj dertleri olmadığından siyaset ve gündem konularına yoğunlaşabilirler. oysa manuelcilerin tek dertleri aracı kavratabilmek vaktinde vites değiştirmek yokuşta geri kaçırmamaktır:)

Polat abi seni severim ama şu pişmanlık yasasıyla ilgili söylediklerini hiç duymadım... Bide bu ülkemizi satanlar diyosun ama asıl ülkemizi satanları bilmiyosun. 1940 lı yıllarda Nuri Demirağ türk uçak fabrikasının sahibiydi ve bu 2 motorlu uçakları ve bombardıman uçaklarını Nuri Demirağ geliştirmişti ama o zamanki Atatürkçü başkan tam bir satıcı olduğu için yani amerikanın sömürgesi altında olduğu için hemen amerikalılar yediremedi böyle uçakları biz geliştirdiğimiz için hemen başkana dedilerki '' biz size ilerde uçakları ucuza satıcaz siz o fabrikayı kapatın '' dediler. Sonra başkan Nuri Demirağın fabrikasını yani NUD Fabrikasını kapattırdılar ve al sana sömürgeleşmiş ülke... Sonrada insanlar Tayyibe suç atıyor asıl suç kimlerde bilmiyorlar neden onu siz düşünün... Ben sırf darbeciler yargılanacak diye EVET diyorum... Çünkü darbecilerin arkasında Ergenekon var ve ergenekoncularda bir bir açığa çıkacak o yüzden anayasadakiler yusuf yusuf...

enescim sana sayfalarca açıklamalar deliller ve belgeli anılar sunarım ama artık bunun bir faydası olmayacağını biliyorum.
bizde zamanında tek bir olayla, tek bir insanla kendi penceremizden bakar olmuştuk. sonra farkettimki bazıları bizim akıllarımızı çelmeye çalışıyor. oturdum kendim yıllarca araştırdım. nedir bu türkiyenin atatürkden sonraki tarihi diye. inanılmaz şeylerle karşılaştım.
sende sakın benim söylediğim bir lafla bir cümle ile yola çıkma. duyduğun bir anı yada bir kişiyle fikir oluşturma. sadece birkaç tık ile geçmişimizi incele. sende çok şaşırıcaksın.
herkes filistinliler için ağlarken ben bize ettiklerini buluyorlar demiştim. bizi arkadan vuruşlarını 250binden fazla askerimizin canına kıymaları ve 150binden fazla askerimizin esir düşmesine neden olmalarını başkaları unutabilir ama ben asla. bu konuda arafatında bir sözü vardır. o sözü bulmanı öneririm.

referandum için söylenecek bir söz yok. apo içinde yok. bunu kendin gözlerinle göreceksin zaten. işte o gördüğün zaman ne yapacağın çok önemli.

yazımı açık bırakıyorum, merak edip araştırman için.

Geri