- Konuyu Başlatan
Akif bence Mitsubishi Attrage değerlendir derim. Hem otomatik hemde az yakıyor sorunda çıkarmaz. 5 yıl garanti de cabası...
O araba bana gelmez. Bana HB tarzında bir şeyler lazım. Ben bu tarz araçları kullanamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akif bence Mitsubishi Attrage değerlendir derim. Hem otomatik hemde az yakıyor sorunda çıkarmaz. 5 yıl garanti de cabası...
Ben 1-2 aydan daha uzun süre bakınıcam. Kredi 11 nci ayda bitiyor. O bitince araba alıyım diyorum. Yoksa şuan krediye ödediğim parayı biyere bağlamazsam çatır çatır yerim ben o parayı. Maksat hazır kurulu düzene alışmışken aynı düzen devam edip aracın yaşını fazla eskitmemek.
Valla kardeşim sen bilirsin ben maaşı döviz aldığımdan bozdurmuyorum tl'ye çevirsem bende yerim parayı [emoji1] araç alma niyetim vardı ama elimdeki sorun çıkarmadıktan sonra pek acele etmiyorum.tamircim geçen Astra var gel bak dedi,gittim baktım ama arkadaş 70 bin lira isteyince vazgeçtim.ülkede araba fiyatları uçtu.4 teker 1 direksiyon Polo bile 55 bin lira.verdiğimiz vergilere acıyorum.ama Corsadan ibizaya geçersen üzülürsün,ben birkaç kere bindim Corsa daha konforlu.illa parayı bağlayacaksan segment değiştir seni astraya alalım [emoji1]
Bilmiyorum çok fazla kararsızım. Yeni astralara geri lambasının tek olması nedeni ile kılım biraz. Bide yakıt değeri fazla. Fabrikasyon şehir içi 8,4 diyor. 1,5-2 litre eklesen 10 litre yapar.
i20 uygun bence birde lpg olmadan biraz can sıkar yakıt konusunda o kesin. Aslında para olacak i30 alacaksın hayalimde araç desem abartmış olmam sanırım. Özellikle şimdiki araçlarında 7 ileri vites ekonomisi de fena sayılmaz.