SEAT IBIZA yı nasıl bilirsiniz?

Japonya'da LPG ve Doğalgazlı araçlar var direk LPGli getirseler iyi satarlar.ama millet Japon dedin mi Toyota fetişi.dün markette kasap arkadasım bana-96 Toyota Corolla alınır mı abi - dedi.bende sordum kaç para diye 19 bin TL,boyası komple keşermiş ama değişen boya yokmuş.tamam o dönemlerin sorunsuz arabalarından ama o kadar fiyata Eski ve yorgun araç Almanın anlamı nedir.az daha çıkar 2008 accent era bak dedim,hem dizel hem daha genç araba.boyası da sağlam durur.millet araç fiyatlarında delirdi iyice.geçen günde Ben alma demesem Doğan alacaktı karbüratörlü 14 bine.

Ben 1-2 aydan daha uzun süre bakınıcam. Kredi 11 nci ayda bitiyor. O bitince araba alıyım diyorum. Yoksa şuan krediye ödediğim parayı biyere bağlamazsam çatır çatır yerim ben o parayı. :D Maksat hazır kurulu düzene alışmışken aynı düzen devam edip aracın yaşını fazla eskitmemek.

Valla kardeşim sen bilirsin ben maaşı döviz aldığımdan bozdurmuyorum tl'ye çevirsem bende yerim parayı [emoji1] araç alma niyetim vardı ama elimdeki sorun çıkarmadıktan sonra pek acele etmiyorum.tamircim geçen Astra var gel bak dedi,gittim baktım ama arkadaş 70 bin lira isteyince vazgeçtim.ülkede araba fiyatları uçtu.4 teker 1 direksiyon Polo bile 55 bin lira.verdiğimiz vergilere acıyorum.ama Corsadan ibizaya geçersen üzülürsün,ben birkaç kere bindim Corsa daha konforlu.illa parayı bağlayacaksan segment değiştir seni astraya alalım [emoji1]

Valla kardeşim sen bilirsin ben maaşı döviz aldığımdan bozdurmuyorum tl'ye çevirsem bende yerim parayı [emoji1] araç alma niyetim vardı ama elimdeki sorun çıkarmadıktan sonra pek acele etmiyorum.tamircim geçen Astra var gel bak dedi,gittim baktım ama arkadaş 70 bin lira isteyince vazgeçtim.ülkede araba fiyatları uçtu.4 teker 1 direksiyon Polo bile 55 bin lira.verdiğimiz vergilere acıyorum.ama Corsadan ibizaya geçersen üzülürsün,ben birkaç kere bindim Corsa daha konforlu.illa parayı bağlayacaksan segment değiştir seni astraya alalım [emoji1]

Bide o mesele var. Benim arabanın şuan ikinci el piyasası 2011 de aldığım fiyat ile aynı. Yani arabayı aldığım fiyata ikinci el satabiliyorum. Bu aralar bu imkan varken de araba fazla değer kaybetmeden elden çıkartmayı düşünüyorum ama hayırlısı ile bi borcu bitsin de bakıcaz artık.

Fakat o zamana kadar aklımda bir şeyleri netleştirmem lazım. En azından bir kaç marka ve model olması lazım aklımda..:D Ne olur ne olmaz..:D

Valla ben 26 dan Astra aldım ekimde şimdi 30 liradan müşterisi var.aynı durum SEAT grubunda geçerli değil malesef.opel ve özellikle Volkswagen çeyrek altın gibi.değeri düşmüyor.opelden memnunsanız Astra ALIN temizinden 1.6 dizel.ya da golfe geçin.ille de b segmenti derseniz Polo Alın.maddi çerçeveden bakınca bunlar gözüküyor ama Gönül'ün istediğine bakarsan yeni i20 çok yakışıklı gözüküyor b segmentinde.ama yakışıklı OLMASINA rağmen sana corsayı aratır konfor bazında.

Ikinci el degerine onem veriyosaniz seat iyi bi secim olmayacaktir bence. Dediginiz gibi corsa degerini koruyor fakat ibiza da bu olmaz. Gorunum olarak da corsaya tercih edilecek bir arac olmadigini dusunuyorum ozellikle arka tasarim basit ve ince duruyor corsanin yapili kasasinin yaninda. Agustosta 34 35 bin TL'ye arac ararken ikinci el degerini on planda tutarak corsayi sectim ben.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Bilmiyorum çok fazla kararsızım. Yeni astralara geri lambasının tek olması nedeni ile kılım biraz. Bide yakıt değeri fazla. Fabrikasyon şehir içi 8,4 diyor. 1,5-2 litre eklesen 10 litre yapar.

Bilmiyorum çok fazla kararsızım. Yeni astralara geri lambasının tek olması nedeni ile kılım biraz. Bide yakıt değeri fazla. Fabrikasyon şehir içi 8,4 diyor. 1,5-2 litre eklesen 10 litre yapar.

Bunu farkeden bir benim sanıyordum.sadece Astra değil yeni nesil bütün arabalarda tek [emoji1]

i20 uygun bence birde lpg olmadan biraz can sıkar yakıt konusunda o kesin. Aslında para olacak i30 alacaksın hayalimde araç desem abartmış olmam sanırım. Özellikle şimdiki araçlarında 7 ileri vites ekonomisi de fena sayılmaz.

i20 uygun bence birde lpg olmadan biraz can sıkar yakıt konusunda o kesin. Aslında para olacak i30 alacaksın hayalimde araç desem abartmış olmam sanırım. Özellikle şimdiki araçlarında 7 ileri vites ekonomisi de fena sayılmaz.

Abi teste gittim araba güzel ama 1.2 deli gibi yakıyor.dizelde ise full Donanım yok.ama Opel dizeli gibi az yakmıyor en az 1-1.5 lt fazla.

Geri