sente ayarı nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pınpın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önce buji kaplo sırasına bak yanlışlık olmasın
zuendfolge.jpg

eğer bunda sorun yoksa bujiler sök akü başını sök alt karterden anahtarla çevirerek alt noktayı senteye getirdiğinde üst nokta da senteye gelsin olmadı bir tur daha çevir bak bakalım aynı resimdeki gibi senteye geldimi? gelmedi ise yaz sana yardımcı olalım...

http://www.astra-g.de/showthread.php/15670-X20XEV-X20XER-Zahnriemen-wechseln-beim-2.0-16V
verdiğim linktde ki 4-5-6 resime dikkat et işte bu ayar uyması lazım

tam resmi bulamamışştım o omega b için ama aynı değişmez şimdi vectra b için buldum
vdd02.jpg

ben bu foruma hastayım.:bir:Resmen uzaktan kumandalı ameliyat. Ha gayret bu motor çalışacak arkadaş:alkis:

:kop::kop::kop::kop:
ahmet
herkezde maşallah bilgililer,herkez bir yerden tutunca evvel Allah herşey olur...keşke önce buraya sorsa idi...
neyse olacak varmış.
aklınızda bulunsun alt iki tur üst iki tur atar...

korhanın özgüvenine diyecek yok:good: vede bilgi paylaşınca daha güzel bravo size:alkis:

Selim abi, Bobinden ile kabloları ayırmamış arkadaş. Sadece buji tarafını sökmüş. Kablo uzunluklarından dolayı sıralama karışamaz.

önce buji kaplo sırasına bak yanlışlık olmasın
zuendfolge.jpg

eğer bunda sorun yoksa bujiler sök akü başını sök alt karterden anahtarla çevirerek alt noktayı senteye getirdiğinde üst nokta da senteye gelsin olmadı bir tur daha çevir bak bakalım aynı resimdeki gibi senteye geldimi? gelmedi ise yaz sana yardımcı olalım...

http://www.astra-g.de/showthread.php/15670-X20XEV-X20XER-Zahnriemen-wechseln-beim-2.0-16V
verdiğim linktde ki 4-5-6 resime dikkat et işte bu ayar uyması lazım

abi allahrazı olsun bu kadar çabanıza resimler çok yardımcı olacak inşallah birkaç resim gönderiyorum abi bi bakarsan bu yanlış galiba ama bi bakıp cevap verirsen çok sevinirim abi sentedeki ok işeretimi yukarı gelecek yoksa sadece çizgi işaretimi yukarı gelecek

Ekli dosyalar

• IMAG0024.webp
    IMAG0024.webp
    57.8 KB · Görüntüleme: 137
  • IMAG0023.webp
    IMAG0023.webp
    48.4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMAG0022.webp
    IMAG0022.webp
    57.3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMAG0021.webp
    IMAG0021.webp
    47.2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMAG0018.webp
    IMAG0018.webp
    42.2 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
bunlarda devamı ama abi benim alt kasnakda üç delik var nasıl olacak ortadakinimi aşağıya getirecem

Ekli dosyalar

• IMAG0016.webp
    IMAG0016.webp
    36.4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMAG0015.webp
    IMAG0015.webp
    50.6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Geri