sente ayarı nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pınpın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi kolay gelsin canım dediğim gibi altı ayarla senteye üstler o mavi içindeki oklar onikiyi gösterecek
yani yukarıda oniki de olması gereken karşılığı yivler var oraya denk gelecek tam

ok işareti olanlar canım kendin mavi içine almışsın ;) onlar sente işareti

anladım abi bak en başdan yapacağım şeyleri anlatayım 1. tiriger kayışını çıkarıyorum 2. alt kasnağı işaretli yerinden 6 ya gelecek şekilde senteye alıyorum 3. üstdeki eksantirin dişlilerini yani üstdeki iki dişlinin ok işaretlerini saat 12 yönüne getiriyorum ve 4. alt kasnağı ve üstü oynatmadan triger kayışını takıyorum doğrumu abi

ilk önce altı senteye getir sonra kayışı şekildeki gibi tak kertikler birbirine bakacak şekilde sonrada turla kranktan bak bakalım sente doğrumu sonra bas marşa çalışsın.

Ekli dosyalar

• 5408xs-0.webp
    5408xs-0.webp
    6.9 KB · Görüntüleme: 72
Image298.jpg

çalıştır şu arabayı,servis açıcaz senle :)

attachment.php

korhan canım aman yanlışlık oldu dikkatimi sonradan çekti sente soldaki kırmızı einlass(intakt) olan ile soldaki auslass(exhaust) gelecek....resimdeki sol kırmızı olan üst sağdaki mavi einlass üste şimdiki halinde olacak ama önce alt senteye gelecek...trigeri gerdirdikten sonra çalıştırmadan iki tur çevir kontrol et unutma...kusura bak çok oldu yapmayalı hemde kaçırma yapmadığımdan böyle şey olmadı...auslass einlass karşılıklı olmalı yani egzos çıkış ile benzin alış kapalı kalacak
tam resmi şu olacak
ws2om04.jpg

attachment.php

korhan canım aman yanlışlık oldu dikkatimi sonradan çekti sente soldaki kırmızı einlass(intakt) olan ile soldaki auslass(exhaust) gelecek....resimdeki sol kırmızı olan üst sağdaki mavi einlass üste şimdiki halinde olacak ama önce alt senteye gelecek...trigeri gerdirdikten sonra çalıştırmadan iki tur çevir kontrol et unutma...kusura bak çok oldu yapmayalı hemde kaçırma yapmadığımdan böyle şey olmadı...auslass einlass karşılıklı olmalı yani egzos çıkış ile benzin alış kapalı kalacak
tam resmi şu olacak
ws2om04.jpg

tamam abi allah razı olsun bende niye çalışmıyor diyordum iki okuda este getirince çalışmıyor tabii demi:) senin son resmin gibi yaptım çalıştı abii araba çok şükürr valla nasıl oldu nasıl sevindim anlatamam ama şimdide bi problem var galiba giderken tam duracağım zaman stop ediyor düzensiz çalışıyor yani acaba bir iki dişmi attırdık dizel gibi çalışıyor sankii rolanti 8 7 6 5 sonra tam stop edecek geri 10 11 12 ye çıkıyor çalışırken nasıl desemm for for for for for diye çalışıyor :mad:emme manifoldundan yani kelebeğin içinden ses geliyo egsoz sesi gibi forforforforfor diye

Son düzenleme:
çalıştır şu arabayı,servis açıcaz senle :)

sen servis yerini ayarlamaya bak dükkanı falan tut çünkü arabayı çalıştırdımmmmm sizlerin yardımıyla tabiiki :rakir:

Geri