sente ayarı nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pınpın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Korhan bu şimdi sentede değil resme göre bakınca ilk resimde net görünüyor...sağdaki sentede iken soldaki saat 10 u gösteriyor...alt resim net olmamakla birlikte sentede görünmüyor..yapacağın altı çevirerek senteye getireceksin...üste bakacaksın...alt bir turda üst yarım tur atıyor aklında bulunsun..yani senteye gelmez ise bir tur daha çevireceksin...eğer uymuyorsa altı senteye getireceksin üstü senteye getirip takacaksın yeniden inşallah motora birşey olmadı yani piston ve sübaplara...

Şimdi büyük ihtimal orta nokta bunda emin olmak için kasnağı sökersen onda işaret vardır karşılığı da o kasnağın altında olmalı zaten kasnakta ortayı onun aklımda kalanı karşılığında çivi çıkıntı olacak ona denk gelmeli resim bulamadım göstereyim...bakarsan görmen gerek ama olmadı kasnağı sök hem kasnak altı göbekte hemde altda izi işareti var

Korhan bu şimdi sentede değil resme göre bakınca ilk resimde net görünüyor...sağdaki sentede iken soldaki saat 10 u gösteriyor...alt resim net olmamakla birlikte sentede görünmüyor..yapacağın altı çevirerek senteye getireceksin...üste bakacaksın...alt bir turda üst yarım tur atıyor aklında bulunsun..yani senteye gelmez ise bir tur daha çevireceksin...eğer uymuyorsa altı senteye getireceksin üstü senteye getirip takacaksın yeniden inşallah motora birşey olmadı yani piston ve sübaplara...

işde abi onu diyorum şimdi sentede iki işaret var birisi senin dediğin yukarı bakan ve saat 10 yönündeki birde diğer işaretler var çızgi şeklinde farketdinmi abi bunların hangisi yukarı gelecek resim yolluyorum tekra kırmızılarmı mavilermi yukarı gelecek abi pek belli değil ama

Ekli dosyalar

• IMAG0024.webp
    IMAG0024.webp
    58.2 KB · Görüntüleme: 115
bunda daha net abi

Ekli dosyalar

• IMAG0024.webp
    IMAG0024.webp
    59 KB · Görüntüleme: 65

abi senteye geldiğini nasıl anlayacam yani hani sentede değilse bir tur da attır diyosun ya nereden anlayacam senteye geldiğini

bugün bi usta çağırayım dedim adam hemen motor gitrmiştir siboblar eymiştir pistonlar bükülmüştür bilmem aracı yüklet gönder komple motoru söküp bakalım yapalım diyor herif hemen motoru potlattı attı 1000 tl kitledi ayak üstü bakmadan etmeden halbuki ben motoru çalıştırmaya çalıştığımda biriki döndü çalışmayınca bıraktım hemende sibobları eyecek değil galibaa hiç seste yok tıkırtı şıkırtı vurma gibii

şimdi burda alt sentede üst ise saat altıyı gösteriyorsa altı bir tur daha çevireceksin üst onikiye gelecek o anlamda şu an altı getir üstde hafif oynama var onları onikiye getireceksin...ama alt sente noktasında olacak...o zaman galiba ikiside sentede olmayacak bana öyle görünüyor çünkü dediğim gibi sağdaki sentede ama alt saat 6 değil 8 de duruyor...alt 6 ya gelince biri sol 9 da sağ ise 10 da olacak gibi yani altı bir ayarla üstüona göre ikisinide 12 getireceksin

şimdi burda alt sentede üst ise saat altıyı gösteriyorsa altı bir tur daha çevireceksin üst onikiye gelecek o anlamda şu an altı getir üstde hafif oynama var onları onikiye getireceksin...ama alt sente noktasında olacak...o zaman galiba ikiside sentede olmayacak bana öyle görünüyor çünkü dediğim gibi sağdaki sentede ama alt saat 6 değil 8 de duruyor...alt 6 ya gelince biri sol 9 da sağ ise 10 da olacak gibi yani altı bir ayarla üstüona göre ikisinide 12 getireceksin
valla ne yalan söleyim anlamadım

abi kırmızılarmı mavilermi 12 ye gelecek resimdeki

ok işareti olanlar canım kendin mavi içine almışsın ;) onlar sente işareti

abi benim resimler ayarlı değil zaten ben resimleri hangi yönleri 12 ye yada 6 gelecek diye çektim

Geri