Araç içi sesle alakalı konuları okuduktan sonra aracımı Cuma sabahı servise bırakmaya karar verdim ve servise gittim. Yaklaşık 30 dk test sürüşü ve 0 - 175 km saatler arası hız yapıldı. İkna etmesi çok zorda olsa ikna etmeyi becerip açtırdığım dosyaya şunları yazdırtabildim..
1) Gösterge panelinden gelen zırıltı
2) Frene basınca direksiyonun titremesi
3) Torpido kapağından gelen çıtırtı sesleri
4) Arka kapı fitillerinden içeri giren hava
5) Ön ve arka kapı - cam fitillerinden gelen yol sesi
6) Sürüş esnasında gelen lokurtu sesleri
Yapılacak olanlar 6 hariç hepsi. Ön diskler ve fitiller için genel müdürlüğe değişim yazısı yazıldı. Gösterge paneli sökülerek alt kısmına kauçuk parçacıklar eklendi. Torpido söküldü ve çift taraflı bant ile boşluklar alındı.
Bazı uygulamaları görme şansım olmayacak. Disklerin değişip değişmediğini nereden anlayacağım. Bunun yanında Lokurtu sesi dediğimde bu kronik dediler geçtiler. Ne yapacaz bu sesi.
1) Gösterge panelinden gelen zırıltı
2) Frene basınca direksiyonun titremesi
3) Torpido kapağından gelen çıtırtı sesleri
4) Arka kapı fitillerinden içeri giren hava
5) Ön ve arka kapı - cam fitillerinden gelen yol sesi
6) Sürüş esnasında gelen lokurtu sesleri
Yapılacak olanlar 6 hariç hepsi. Ön diskler ve fitiller için genel müdürlüğe değişim yazısı yazıldı. Gösterge paneli sökülerek alt kısmına kauçuk parçacıklar eklendi. Torpido söküldü ve çift taraflı bant ile boşluklar alındı.
Bazı uygulamaları görme şansım olmayacak. Disklerin değişip değişmediğini nereden anlayacağım. Bunun yanında Lokurtu sesi dediğimde bu kronik dediler geçtiler. Ne yapacaz bu sesi.