Servis - Astra J İstenmeyen Sesler

Ynt: Servis - Astra J İstenmeyen Sesler

yavuzozkan link' Alıntı:
Saat 17:30 da aracımı teslim aldım. Sol ön disk 0.003 sağ ön disk ise 0.004 oranında sıyrılarak onarılmış, değişim için ise red cevabı gelmiştir. Diğer bütün ses izolasyonları için gerekli işlemler yapılmış. Fitiller için değişim talebi red cevabı almış bu yüzden kapılar sadece ayarlanmış. Sadece torpido dan gelen sesle ilgili bir çözüm olmamış nedeni sesin geldiği yer vites altı kırmızı led yanan yerden geliyormuş. Servis dışı uygulamadan ötürü dokunulmamış.

Şuan sadece oradan ses geliyor. Titreme yok direksiyonda. Değişim vermemeleri tuhaf olmuş

Hayırlı olsun yavuz onarımlar duzgun olduysa gerısı bıraz teferruat malum servis ve opel mantık aramak yanlıs olur

yavuzozkan link' Alıntı:
Saat 17:30 da aracımı teslim aldım. Sol ön disk 0.003 sağ ön disk ise 0.004 oranında sıyrılarak onarılmış, değişim için ise red cevabı gelmiştir. Diğer bütün ses izolasyonları için gerekli işlemler yapılmış. Fitiller için değişim talebi red cevabı almış bu yüzden kapılar sadece ayarlanmış. Sadece torpido dan gelen sesle ilgili bir çözüm olmamış nedeni sesin geldiği yer vites altı kırmızı led yanan yerden geliyormuş. Servis dışı uygulamadan ötürü dokunulmamış.

Şuan sadece oradan ses geliyor. Titreme yok direksiyonda. Değişim vermemeleri tuhaf olmuş

Guzel gunlerde kullan Yavuz

Sessiz sedasız  keyifli sürüşler...

OGOKTAS link' Alıntı:
Guzel gunlerde kullan Yavuz

Teşekkürler ֖zdemir :)

spitemre link' Alıntı:
Hayırlı olsun yavuz onarımlar duzgun olduysa gerısı bıraz teferruat malum servis ve opel mantık aramak yanlıs olur

Teşekkürler Emre :)

mrt54 link' Alıntı:
Sessiz sedasız  keyifli sürüşler...

Teşekkürler Mu®aT :)

Şu teşekkürler Butonunu kullanmaya bayılıyorum :)

geçmiş olsun abi.değişim vermemeleri beni şaşırttı.sıkıntın düzelir umarım

Opel Astra J iç trim aksamından gelen sesler ile ilgili konu başlıklarını gördükçe, almaktan vazgeçiyor gibiyim  :) Bütün Astralar da bu tarz ses problemleri var mıdır? Benim en hassas olduğum konulardan biriside bu.Eğer aracın içi zangır zungur, çatır çutur sesler yapıyorsa kesinlikle o aracı süremem, takarım kafayı  :)

2013 model aracım şu an gelen tek ses var oda arada geliyor arada gidiyor arka bagajın ordan o kadar onuda ufak müdahale  ile düzelttircem.Onun dışında her arabada ses gelir gerçekten ister istemez ama genelde arkadaşların 2010 2011 araçlarında daha çoktu bunlar.yeni makyajdan sonra olanlarda 2012 ve sonrası baya azaldı.Alıcaksanız öyle zangur zungur ses gelmez zaten denen sesler rahatsız edici olmuyor genelde ve ufak müdahale ile geçiyor :)

Günlük aracım, kız kardeşimle ortak olarak kullandığım 2012 A3 sportback. Audi markasını duyunca insanların aklına ilk gelen şey "kalite". Olmaz olsun öyle kalite.Aracın şanzımanı şıngır şıngır, iç trim aksamından sürekli farklı sesler geliyor.Yemin ederim o seslere kulağımı verdikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.Sırf bu yüzden Audi'den soğudum.

Astra Gtc almayı çok istiyorum fakat kullanan kişiler iç mekan seslerinden çok şikayetçi olmuş.Açıkcası bu sesler yüzünden aracı almaktan muhtemelen vazgeçicem.Bakalım hayırlısı olsun.

İlginiz için teşekkür ederim.

krms link' Alıntı:
Günlük aracım, kız kardeşimle ortak olarak kullandığım 2012 A3 sportback. Audi markasını duyunca insanların aklına ilk gelen şey "kalite". Olmaz olsun öyle kalite.Aracın şanzımanı şıngır şıngır, iç trim aksamından sürekli farklı sesler geliyor.Yemin ederim o seslere kulağımı verdikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.Sırf bu yüzden Audi'den soğudum.

Astra Gtc almayı çok istiyorum fakat kullanan kişiler iç mekan seslerinden çok şikayetçi olmuş.Açıkcası bu sesler yüzünden aracı almaktan muhtemelen vazgeçicem.Bakalım hayırlısı olsun.

İlginiz için teşekkür ederim.
Normal yollarda bu sesler gelmiyor. Dişli asfaltta ve çok dişli parke yollarda soğuk havalarda geliyor. 
Biz astra kullanıcıları mükemmeliyetçi olduğumuz için gözümüze batıyor. Ancak bu gibi yol şartlarında iç mekanı tıkırdamayacak araç sanırım yoktur. Kaldı ki servis bu ses problemlerini çözebiliyor.

Ben de aracımın içindeki ses probleminin çözülmesine yardım eden Tarık Bey'e ve Ramazan Ustaya teşekkür ediyorum.

Geri