Servis - Astra J İstenmeyen Sesler

Ynt: Servis - Astra J İstenmeyen Sesler

krms link' Alıntı:
Günlük aracım, kız kardeşimle ortak olarak kullandığım 2012 A3 sportback. Audi markasını duyunca insanların aklına ilk gelen şey "kalite". Olmaz olsun öyle kalite.Aracın şanzımanı şıngır şıngır, iç trim aksamından sürekli farklı sesler geliyor.Yemin ederim o seslere kulağımı verdikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.Sırf bu yüzden Audi'den soğudum.

Astra Gtc almayı çok istiyorum fakat kullanan kişiler iç mekan seslerinden çok şikayetçi olmuş.Açıkcası bu sesler yüzünden aracı almaktan muhtemelen vazgeçicem.Bakalım hayırlısı olsun.

İlginiz için teşekkür ederim.
selamlar;
emin olun seslere benim kadar takıntılı olamazsınız ve ben GTC sahibiyim.birkaç uygulamadan sonra aracımda şuan çıt ses yok.bizde porsche cayenne de var onda bile o dediğiniz sesler duyulabiliyor .hangi arabaya bakarsan bak illaki birşey bulursun.ben GTC den son derecede memnunum.

Ynt:

Dun bozuk dag yolunda kadranin icinden bariz ses geldi. Duz yolda cit yok. Bi ara servise ugrayacam.

O zaman Gtc bakmaya devam diyebilirim  :) Allah nasip ederse aranıza 1.6t flexride,afl, navi600 ve panaromik tavanlı bir Gtc ile giriş yapabilirim.Opel ailesine katılmayı heyecanla bekliyorum  :)

Cevap veren arkadaşlara ilgilerinden dolayı tekrar teşekkür ederim.

Dipnot:Aracın yakıtından biraz ürperiyorum ama benim kamyondan daha çok yakacak hali yoktur heralde  :) (L200, ilgilenen olursa şu an ilanda)

krms link' Alıntı:
O zaman Gtc bakmaya devam diyebilirim  :) Allah nasip ederse aranıza 1.6t flexride,afl, navi600 ve panaromik tavanlı bir Gtc ile giriş yapabilirim.Opel ailesine katılmayı heyecanla bekliyorum  :)

Cevap veren arkadaşlara ilgilerinden dolayı tekrar teşekkür ederim.

Dipnot:Aracın yakıtından biraz ürperiyorum ama benim kamyondan daha çok yakacak hali yoktur heralde  :) (L200, ilgilenen olursa şu an ilanda)

istanbul'da olduğunuz için bu konuyu kafanıza hiç takmayın, eğer bir sıkıntı yaşarsanız Odak Tarık Bey'e bir uğrarsınız hepsini halleder. Sağolsun benim şikayetleri haletti.

Evet arkadaşlar bugün tekrar servise gittik ve birbirimize girdik servisteki ustayla!

Deneme sürüşünde benim duyduğum kendisinin de bir önceki serviste duyduğu torpidodan gelen sesi, bana bu sefer yok diye inkar etti ve yalancı durumuna düşürdü. Sonrasında sesle ilgili önceki dosyada yazılanları okuttum. Yine inkar etti. İzmirdeki genel müdürlüğü aradım. Onlarda servisi aradı ve sonrasında büyük bir tartışma başladı birbirimize girdik.

Lanet olasıca servis aracımı içeri aldı ve başladı bir şeyler yapmaya ama yalan yanlış 1 saat bekledim. Çıktım yine tartıştık öyleki servis danışmanı dışarıda sigara içerken geldi anahtarı bir suratıma atmadığı kaldı. Lanet olsun. Hırsımdan neredeyse ağlayacaktım.

Ses hala devam ediyor ve anlatamam bir elim torpido kapağında geziyorum ya da müzik son ses! En son aklıma kapağı açık gezmek kaldı.

Ne yapacağım ben bu şerefsizlerle. Bugün bir de opel yol yardım kazanmışım alsınlar bir taraflarına monte etsinler.

Yarın noter e gidip bilirkişi isteyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak.

yavuzozkan link' Alıntı:
Evet arkadaşlar bugün tekrar servise gittik ve birbirimize girdik servisteki ustayla!

Deneme sürüşünde benim duyduğum kendisinin de bir önceki serviste duyduğu torpidodan gelen sesi, bana bu sefer yok diye inkar etti ve yalancı durumuna düşürdü. Sonrasında sesle ilgili önceki dosyada yazılanları okuttum. Yine inkar etti. İzmirdeki genel müdürlüğü aradım. Onlarda servisi aradı ve sonrasında büyük bir tartışma başladı birbirimize girdik.

Lanet olasıca servis aracımı içeri aldı ve başladı bir şeyler yapmaya ama yalan yanlış 1 saat bekledim. Çıktım yine tartıştık öyleki servis danışmanı dışarıda sigara içerken geldi anahtarı bir suratıma atmadığı kaldı. Lanet olsun. Hırsımdan neredeyse ağlayacaktım.

Ses hala devam ediyor ve anlatamam bir elim torpido kapağında geziyorum ya da müzik son ses! En son aklıma kapağı açık gezmek kaldı.

Ne yapacağım ben bu şerefsizlerle. Bugün bir de opel yol yardım kazanmışım alsınlar bir taraflarına monte etsinler.

geçmiş olsun torpido kapağında mı sorun? öyleyse özel servis vs varsa onlara da sorabilirsiniz kapakta gevşeklik oluşabiliyor eğer kapaktansa ses özel servis çözücektir diye tahmin ediyorum 5-10 liralık birşey için sinirleriniz bozulmasın diycem ama bu kadar basit olsa yetkili serviste niye çözmüyor diye düşünmeden de edemiyorum tabi orasıda ayrı.

Farklı servise git abi antalyaya git antotoya aracı ordan almıştım servisini bilmem ama baya indirimli almıştım bence birde orayı dene

Konyadan Antalya ya gitcek olsam evet denenebilir. Özkaymak konya da tek bayi olunca başımıza gelmedik kalmıyor

Tum servisler ayni degildir ama senin gittign servisdeki elemanlar terbiyrsizlik etmis almanyaya kadar sikayet et , muduryle konus ve mahkemeye kadar gidecegini soyle o ustaya da haddini bildir icini bosalt sonra baska servislere git , daha terbiyeli insanlarin calistigi servislerde var , mesela istanbulda atakoy elemanlari cok is yapan adamlar degil vites icin gitmistim usta normal diyince bir kac kez bagirdim cagirdim anca is yaptirdim herseye normal diolar mubarekler;ama balkandaki elemanlar daha kibar , birde illa is yaptrmak icin adamin olacsk ya ona gicik oluyorum , atakoyde arkadssim olmasina ragmen boyle araya adam sokmayi sevmedigim icin gittigmde yanina bile ugramiiorm
  seni gaza getirmek iin solemiotm yanlis anlama ama bana anahtari o sekil verecek bi tarafina ..... O anahtari  bir suru para verdik bu araclara yapmak zorundalar

yavuzozkan link' Alıntı:

Yavuz geçmiş olsun yaa çok sinir bozucu orda olsam varya hergun fantazı o servis araclarına

Geri