Ynt: Servis - Astra J İstenmeyen Sesler
emin olun seslere benim kadar takıntılı olamazsınız ve ben GTC sahibiyim.birkaç uygulamadan sonra aracımda şuan çıt ses yok.bizde porsche cayenne de var onda bile o dediğiniz sesler duyulabiliyor .hangi arabaya bakarsan bak illaki birşey bulursun.ben GTC den son derecede memnunum.
selamlar;krms link' Alıntı:Günlük aracım, kız kardeşimle ortak olarak kullandığım 2012 A3 sportback. Audi markasını duyunca insanların aklına ilk gelen şey "kalite". Olmaz olsun öyle kalite.Aracın şanzımanı şıngır şıngır, iç trim aksamından sürekli farklı sesler geliyor.Yemin ederim o seslere kulağımı verdikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.Sırf bu yüzden Audi'den soğudum.
Astra Gtc almayı çok istiyorum fakat kullanan kişiler iç mekan seslerinden çok şikayetçi olmuş.Açıkcası bu sesler yüzünden aracı almaktan muhtemelen vazgeçicem.Bakalım hayırlısı olsun.
İlginiz için teşekkür ederim.
emin olun seslere benim kadar takıntılı olamazsınız ve ben GTC sahibiyim.birkaç uygulamadan sonra aracımda şuan çıt ses yok.bizde porsche cayenne de var onda bile o dediğiniz sesler duyulabiliyor .hangi arabaya bakarsan bak illaki birşey bulursun.ben GTC den son derecede memnunum.