Servis Şefi Gültekin herkeze merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelgulo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: servis şefi gültekin herkeze merhaba

forma hosgeldin şefim

350 tl olanlarda köşeler yok asıl onlara çok fiyat veriyorlar

evet elif tuning de çok uygun fiyatı ama
kaliteli mi acaba
bu arada 2000 tl ise çıta hayatta yaptırmam

mastertech link' Alıntı:
[quote author=bahadirusta link=topic=1049.msg21629#msg21629 date=1301741353]
merhabalar hoşgeldiniz
benimde bir sorum olucak bir astra sahibi olarak arka üst stop lambasından su alma problemim var bu konuda tavsiyeniz nedir?
3,stop lambasına su veya buhar yapması ile ilgili şu ana kadar rastlamadım ama sorun iyi yapıştırılmamış pres olabilir ayrıca araç yıkanırken brulör ile far stop ve 3 stop gibi yerlere fazla tayzik yapmamak lazım böyle birşey başınıza gelmiş ise yetkili servislerde kurulatıp takibe almak lazım.saygılarımla.gültekin
[/quote]

Bu sorunun çözümü basit....  3. stop lambası garantiden sipariş veriliyor  ve sorun ortadan kalkıyor..  sorunun sebebi de lambanın etrafındaki lastik fitilin deformasyonu.  yeni takılan stopta bu tazr bir sorun olmuyor

Köşeler neresi? resimlere bakıyorum aynı gibi görünüyor.

Gültekin Bey benim rüzgar sesi problemine yorum yapmadınız?

ben sorduğumda köşeler yok denmişti serviste ama bu foto da hepsi var gibi görünüyor

Hatta kendiniz uyguluyorsunuz sitede yazan. Tabi ki Opelin ürünü kadar kaliteli değildir fakat 2.000 TL krom çıtaya verecek adam zaten sport alır en baştan.

goxb link' Alıntı:
Hatta kendiniz uyguluyorsunuz sitede yazan. Tabi ki Opelin ürünü kadar kaliteli değildir fakat 2.000 TL krom çıtaya verecek adam zaten sport alır en baştan.
aynen o yüzden bende yapmıyorum zaten  :) kırmızı da eksikliği hiç hissedilmiyor koyu renklere çok yakışıyor

Geri