Ynt: servis şefi gültekin herkeze merhaba
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3,stop lambasına su veya buhar yapması ile ilgili şu ana kadar rastlamadım ama sorun iyi yapıştırılmamış pres olabilir ayrıca araç yıkanırken brulör ile far stop ve 3 stop gibi yerlere fazla tayzik yapmamak lazım böyle birşey başınıza gelmiş ise yetkili servislerde kurulatıp takibe almak lazım.saygılarımla.gültekinakın link' Alıntı:[quote author=mastertech link=topic=1049.msg21674#msg21674 date=1301754444]
[quote author=bahadirusta link=topic=1049.msg21629#msg21629 date=1301741353]
merhabalar hoşgeldiniz
benimde bir sorum olucak bir astra sahibi olarak arka üst stop lambasından su alma problemim var bu konuda tavsiyeniz nedir?
005hihih 045thumbsupastraowner link' Alıntı:hocam herşeye cevap veriyorsun bir sorunlara cevap vermiyosun
anca reklam yapsın.....astraowner link' Alıntı:hocam herşeye cevap veriyorsun bir sorunlara cevap vermiyosun
mesela bu ve benim de aracım 3 aylık ve sürücü kapısının camında dik aşagı inen yerdeki cam fitilimi yada artık her neyse aklıma gelmedi şimdi o lastik olan şey bombe yapmış geçende farkettim dalgalanmalar var ne yapabilirm acaba?goxb link' Alıntı:Gültekin Bey benim rüzgar sesi problemine yorum yapmadınız?