Ses yalıtımı ve LPG simit yer kazanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wings35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ses yalıtımı ve LPG simit yer kazanımı

Elinize sağlık bende cumartesi ses sistemi için kapılar söküldüğünde kapı içlerini BTM Bitüself denilen malzeme ile kaplamayı düşünüyorum.

wings35 link' Alıntı:
LPG 39,5 derecede iken aktif oluyor. doğru olan derecesi bu. bu ısıya ha yalıtımla gelmişsiniz ha açıktan gelmişsiniz önemi yok. önemli olan 39,5 dereceye bir şekilde ulaşabilmek. bazı arkadaşlar hemen LPG ye geçsin diye  LPG yi 39,5 derece altında bir dereceye ayarlatıyorlar. buda sorun demek. gidip 30 dereceye ayarlarsanız mutlaka sorun çıkacaktır. yaptığım yalıtımın LPG üzerinde inanın hiç bir olumsuz etkisi olmayacaktır. saygılar

Sanırım dediğiniz şekilde değil çünkü şöyle bir durum söz konusu:

Bazı kitlerde aracın LPG'ye geçmesini sağlayan ısı ölçer (termostat) motordan çok dış ortam sıcaklığından etkileniyor. Mesela çok sıcak havalarda aracınızın ön tarafını güneşe bakacak şekilde park ederseniz termostat ısınacağı için aracı çalıştırır çalıştırmaz LPG'nin devreye girdiğine şahit olabilirsiniz (Bilhassa BRC kitlerde) Bu açıdan yaptığınız yalıtım termostatı güneşten koruyacağı için LPG'ye erken geçme söz konusu olmayacaktır bu güzel,  lakin bu sefer de kaput altındaki ısı yüksek olacağı için termostat bu sıcaklıktan etkilenip muhtemelen aracı planlanan zamandan erken LPG'ye geçirecektir... Açıkcası bu açıdan düşündüm belirttiğim gibi sadece düşük olasılıklı bir durum...

Kaleli-ati link' Alıntı:
Elinize sağlık bende cumartesi ses sistemi için kapılar söküldüğünde kapı içlerini BTM Bitüself denilen malzeme ile kaplamayı düşünüyorum.

benimde hoparlörler değişecek o zaman bende arta kalan bitüself ile ufak bir kapı içi yalıtım yapacağım...

emeğinize sağlık bende bir fırsat bulursam bir çalışma yapacağım.

yeni taktaıracak arkadaşlar landirenzo özel ince simit tank var 40 lık onu tavsiye ederim bagajı yükseltmiyorüstüne de bagaj havuzu gayet hoş.

Kullandığınız malzemenin adını öğrenebilirmiyim.

smile48 link' Alıntı:
yeni taktaıracak arkadaşlar landirenzo özel ince simit tank var 40 lık onu tavsiye ederim bagajı yükseltmiyorüstüne de bagaj havuzu gayet hoş.

merhaba resim paylaşabilir misiniz?

Geri