Sakin olun arkadaşlar... En iyisi Opel boşverin hadi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum biz burada kavga etmiyoruz. ileride de tabiki yüz yüze geleceğiz tanışacağız konuşacağız tartışacağız yorum yapacağız. ama benim dediğim her arabanın bir sınıfı vardır. arabalar bu sınıflarda karşılaştırılır. slr süper spor sınıftadır. bmwnin buna karşılık verecek arabsı m6 değildir. amacım kimseyi kırmak üzmek veya deşifre etmekte değildir. elma ile amut karıştırılmış buna yorum yapmamım neseri yanlış? ama yeni üye olan birisine yeni geldin çobuk gitmeye çalışma gibi davranışla bence daha bi yanlış sen başlattın ben bitireyimde yanlış çünkü karşılaştırmayı sen yaptın bende karşılaştırmanın yanlış olduğunu belirttim. bu mu hata? ben hiç bir forumda gelip geçici olmadım hala bir bmwteam.net müdavimiyim ve onlarca buluşma toplantıya katılıp bilgi paylaştım. daha evvelden bmw kullanmış olmam fanatik olduğum anlamınada gelmez kaldı ki ben hala kendi forumumda bile yeni C CLASS tercihim diyen birisiyim
insanlar bazı konularda karşıt olabilirler ama bu başka konularda hemfikir olmayacakları anlamına gelmez. en azından benim için. yineliyorum amacım kimseyi yalancı çıkarmak, üzmek kırmak değildir. sadece bildiğimi yorumlamaktır.