Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar 1.6 dizel 110bg merak eden sorsun :)
Ynt: slm arkadaşlar 1.6 dizel 110bg merak eden sorsun
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
Bence 110luk ile 136 arasında sadece yazılım farkı yoktur.Şanzımandan oranından bile fark edebilir diye düşünüyorum.
İki tip sunulan motor seçeneğinde kasa ağırlığı yine haddinden fazla.İleriki zamanlarda Opel 100-150 kilo daha hafifletirse aracı 110luk ta 136lık ta asıl randımanı o zaman verecektir eminim.
110 ile 136 arasındaki fark turbo hacminde. Yazılım ve daha büyük turbo ile daha fazla güç veriyor 136'lık. Bunun dışında şanzıman aynı ki farklı olması beklenemez. Ses olarak ben fark duyamadım. Alacak olsam hiç düşünmeden 136'lık alırım. İlerde 110'luk pişman eder neden 136'lık almadım diye
thnxx arkadaşlar vala 110 aldıgıma hiç pişman değilim sakin kullanan biri oldugum için 136 yı aramadım 136 yı da denedım aralarında ultra fark yok çok az bi fark var oda şehir içinde çok fark edemiyorum 3 e zar zor takıyoruz çünkü kırklareli merkezde yol diye bişey yok
Aramıza hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.
Aracınız hayırlı olsun, nadir tercih edildiği için 110lukla ilgili en doğru bilgileri sizden alabileceğiz. ( İnşallah her daim ilk günkü keyfiyle kullanmanızı dilerim aracınızı.